|
“ЖОЛТА МИНУТА“ |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жолта минута...спој на две жички...Па најчесто кога некој ме прави при очи слепа...при памет будала...при уши глува...Станувам немилосрдна... и после малку ми е криво..ама...
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф! Колку е зезнато кога “розев ден“ завршува со “жолта минута“!
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata zolta minuta se odviva koga zjapam vo sonceto
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga nekoj zamisluva deka ima vlast nad mene i ocekuva da se odnesuvam kako nego mu se kefnuva
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
probuvam da se kontroliram i da ne zjaam po lugje. begam podaleku od toj sho me iznerviral, znachi druga soba, ili ako sum nekade si odam doma i smiruvam nervi, razlisluvam za site opcii i duri posle smirena praam maabet za problemot i se reshava.
ako nekoj me gnjavi vo meguvreme a sum rekla da ne mi prai muabet ke si go dobie |
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уххххххххххххххххх... ... Има луѓе... ... луѓе ... кои со сила тераат човека да не ги смета за луѓе... ... Ухххххххххххххххх... ... заради нив, една “жолта минута“ станува “жолт период“... ... Уххххххххххххх... |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga setam kasno toa go pravam so otkopcan dukan i ne me zakacaat
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како стареам жутите минути се се почести...загрижувачки...ама и се помалку можам да избројам до десет...многу побрзо вадам пиштоли од порано...еве,вечерва штотуку си идев пешки,сама, заради една таква f**king жута минута...кога влегов дома заклучив дека сепак градов ни е безбеден...сама жена во 00.00
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Togas sum najefikasna.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве и папагалот мој има жута минута. Му се качи на кукличето, го делка, ли го делка, ама нервозно се трла
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes shefot imashe zuta minuta jaka spojka dobi
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одамна не ми „пукнал филмот„ асално, ама кога се дешава тоа не го штедам предизвикувачот.
Давам до знаење со кого си има работа за да не помислува другпат да ми ги троши нервите, оти полошо ќе биде. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи кој ми ја предизвикал жутата минута. Ако можам да му се изнадерам, го правам тоа......Ако не смеам...си вријам у себе......до утре заборавам...... |
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паааа... им кажувам на луѓето да ме остават некоја минута на мира, затоа што во тие моменти не се контролирам
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |