![]() |
|
Кога веќе не ти е гајле... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupuvam baraban na malo dete za rodenden
![]() |
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Humano bi bilo da gi zabrises...so koristena wc hartija
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
EEEEEEEEE koga veke ne mi e gajle....izbrisani se site ligusi i kraj....neka se ligavat kolku sakaat...da dade gospod da se udavat vo solzite sopstveni
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
Volneni corapi pomagale kako zastita od nastinki so vekovi nanazad i komitite bile so takvi corapi i vletuvale vo ognometi so losiot asker
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Многу е опасно да не ти е гајле ако токму пред големото финале откриете дека ни тој ни ти не сте обезбедиле заштита а за ништо на светот не сакате да го пропуштите „огнометот“
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ja mislam obratno
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...dali ke letas od rabota,ke mu kazes na sefot se sto mu mislis i na izleguvanje ke mu frlis kiselina na kolata.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Toa samo ako ne ti e gajle dali i nekoj drug osven komarcite moze da nastrada
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I ke go cuvame vo hermeticki sanduk za letoska da brkame komarci
![]() |
|
![]() |
|
Ni za toa da ne ti e gajle
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da i togas kebeto izgleda kako da bilo na streliste
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ke se pokrieme so kebe preku glava i cvrsto ke go drzam da ne moze da izbega dodeka i prdam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |