![]() |
|
Неостварена желба |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 31> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
на кафе кај Руш у дворче |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
da mozam da ziveam tamu
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
и јасссссссссссссссссс
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Да студирам
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
od kade da pocnam
![]() |
|
![]() |
|
Lucky lu ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 62 |
mojata neostvarena zelba e veke stara 13 god i za cudno moznoe e da se ispolni vo ovoj period a moze i ne sepak ek se potrudam za toa nesto sto sum go sakal da se ispolni 13 god......:)
|
|
zenite mozat da odglumat orgazam ali mazite mozat da odglumat edna cela vrska..:))))
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
нема да jа кажам...оти страв ме е...само за мене си е...оти е од животно значение...и само Господ може да jа оствари...не зависи од човекот...се надевам дека ке го направи...остваруването...не, не се надевам, верувам, знам дека ке.
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Да летам со параглајдер, навистина мислам.
![]() Ги гледам така од Водно кога надлетуваат речиси секогаш кога е убаво времето, земам двоглед и уживам посакувајќи да сум на нивно место, yeah |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
eden kup ......
zivotot se sostoi od mnogu neostavreni neshta ...... ubavi spakuvani zelbi.... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
имам
![]() кога ќе немам - ќе знам дека нешто не е во ред со мене ![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
da bidam cistac na prozori
![]() |
|
......
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
неостварена желба
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
da najdam edni vakvi
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
i druga imam
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |