![]() |
|
Заборавен од Господ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 25> |
Автор | ||
stanlio ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Се сложувам. Само што надевањето во себеси ГАРАНТИРА разочарување. А за другото, бар има ако ништо друго 50-50 шанси.
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
sekoj koj se nadeva vo nesto , moze da bide razocaran ako nadezta ne mu se ispolni , pa i onie koi se nadevaat vo Bog .
|
||
![]() |
||
stanlio ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
Не ни помислив дека живееш сама. ама се надеваш во себе, наместо во Бог. Секој кој се надева во себе, ќе биде разочаран. |
||
![]() |
||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
|
|
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
ne sama, jas ne ziveam sama, imam semejstvo, imam posiroka familija, imam prijateli ... kako rece Anakin ? covekot e nad se , covekot znae i da te nasmee i razveseli i da pomogne i uste mnogu raboti... |
||
![]() |
||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
|
Со радосно срце го прифаќам извинувањето на еден покајаник! Во надеж дека не е само мајтап, ве поздравувам најљубезно со ГОСПОДОВИОТ поздрав Шалом алејхем! п.с. Се надевам дека немате ништо против еврејски зборови! |
||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
OK prijateli, gi brisham poslednite komentari bidejki begame od temata. Ne ste vie krivi, tuku jas ne trebashe da dadam povod za takvi repliki. Se izvinuvam i ve molam prifatete ja mojava odluka za arno na site.
![]() Изменето од Messenger - 22.Октомври.2008 во 21:04 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
mil spiro, jas ti branam da si postavuvas nekoj iznad tebe??? ne. stavaj si i sevisen i svetci i angjeli, koi sakas individua toa e tvoe pravo jas iznad mene ne stavam nikogo, osim mojata ljubov ( mislam na osoba) pozdrav, nervozen neso brej brej brej |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Smiri se spiros... chovekot mozhe da si veruva vo sto saka. Koj sme nie da go sudime?
Изменето од Messenger - 22.Октомври.2008 во 21:03 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
|
Кога ќе престанеш да се однесуваш како најголемиот противник на ВИСТИНАТА, тогаш – преку Неговата МИЛОСТ - ќе можеш да се разбудиш како една клетка на Неговото Живо СЛОВО. Но ништо повеќе или помалку од тоа! |
||
||
![]() |
||
|
Жал ми е што мислиш дека можеш сама. Кога тогаш животот ќе те убеди, ако јас не можам, дека не е така. |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
zaboraven ne zaboraven
nema nisto pogolemo od covekot prv postulat, za srekjen zivot, bez rekla kazala |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
malku gi mesas rabotite, jas moram da se pomiram so losite nesta, a vernite ne se pomiruvaat tuku se borat so Bog nad zlo, satanski slili.. jas ne se pomiruvam tuku taka i ne cekam od Gospod da mi se resat rabotite.... no da ne ne kara Anakin ... moze i mene Gospod me zaboravil stom ne veruvam vo nego i ne mi e potreben za da bidam srekna i zadovolna Изменето од butel2 - 22.Октомври.2008 во 18:04 |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |