|
Македонско - српска дипломатија |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | ||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e seniore, vikas samo interes! a kade e tuka makedonskiot interes- da se priznae kosovo bez utvrduvanje granici, bez priznavanjeto na imeto.bidi posten i priznaj deka siptarite od makedonija poveke go sakaat kosovo od makedonija.utre i makedonija ke bide del od kosovo.mlad si ke dozivees.daj boze, pa da vidis kako e.lesno ti e tebe ne zivees vo tetovo, gostivar, cair...
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
jonecpa
Сениор Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prtoverete ja vcherashnata izjava na ruskata federacija vo vrska so priznavanjeto na Kosovo od strana na C.Gora i Makedonija.
Na Rusite im e se jasno kje im objasnat na srbite i se kje bide O.K. Pozdrav do brakjata pravoslavni hristijani (ako ne priznaat i nas za takvi) |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... togash Gjukanovikj nemal zet Albanec... sega rodninskite vrski se mnogu pojakji...zar sestra mu da mu se naluti...
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Treba da mu bidi sram na srvite da go proterat crnogorskiot ambasador.
Crnogorcite kako narod sekogas mu pomagale na srbite,duri i stradale na nivna smetka. Vo 2-ta balkanska vojna,Crnogorcite ja spasija Srbija od Bugarija.Vo prvata svetska vojna crnogorcite bea tie koj pomognaja da se evakuirat srblacite na krf. |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mora da se grizite za toa sto nasiot ambasador e proteran od srbija...po 2-3 nedeli pak ke go vratat...kako sto napravija i so drugite ambasadori...okolu toa dali treba da se protera srpskiot ambasador od skopje jas mislam deka toa bi bil golema greska od nasata drzava...ne sekogas na oganot mu se vraka so ogan...ke se smirat srbite po nekoja nedela i pak ke go vratat...vo toa bidete sigurni... dobro kaza cedomir jovanovic: "zosto samo ambasadorite na crna gora i na makedonija mora da bidat personi non grata?"ili tie udiraat kaj ke najdat meko...interesen narod...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo rezolucijata 1244 kosovo bese po protektorat na OON
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da...Srbija se povece i povece ja snemuva. |
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa da ne ocekuvavte vie da mu recat Fala sto go priznavte Kosovo
|
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ја потпишавте затоа...убаво знаете што, зошто и како потпишавте.
Но тоа не е тема за дискусија тука, да се вратиме на темата! |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во резолуцијата 1244 стоеше дека Косово и Метохија се дел од Србија.Затоа и ја потипишавме |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prodolzi si i ponatamu .... imas ili nemas, ti si edinstvenata ovde koja gleda nekakvi interesi .... jas kako netrezvena gledam kako se poveke ja snemuva mojata drzava i za zal nikakva perspektiva i idnina za moite deca
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам јас никави интереси од Косово, но за разлика од некој индивидуи размислувам трезвено!
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Инаку амбасадорите не се на терет на државата домаќин туку на грб на граѓаните чијашто држава ја претставуваат, а со тоа она твоето
timnogu ubavo razbiras sto kazuva mojata recenica... a vprocem ti si edinstvenata pokraj albancite koja go opravduva ova priznavanje i ima interesi Изменето од moira - 11.Октомври.2008 во 16:46 |
||
Maki
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонија е во една крајно незавидна позиција.
Ниту смееше да го признае Косово-ниту пак не смееше да не го признае.
Не мора да возвратиме реципрочно и да го истераме и нивниот амбасадор. Одмаздничкото однесување никому не донело добро. Но факт е дека и Србите се однесоа предавнички кон нас во однос на прашањето за МПЦ, па испраќање на Вранишковски како нивни претставник на погребот на грчкиот патријарх...па не реагиравме.
Не е тоа виткање кичма, но немање избори под притисоците на “вишите сили“...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |