![]() |
|
Доказ-Македонците потомци на Античките Македонци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 19> |
Автор | |||
HanTatar ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Хайде да си мерим империите!
![]() Изменето од HanTatar - 07.Декември.2008 во 14:07 |
|||
![]() |
|||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
Точно така чледаш како пишува на плочата - од Македонскиот народ за Персеј последниот античко Македонски крал
Изменето од Boogie - 07.Декември.2008 во 13:56 |
|||
![]() |
|||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
е да бе да
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Не е ова математика. ![]() ![]() Историја е. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
jас понекогаш седам и почнувам да мислам абе ова сонце ми личи на 2D проекция на 3D сфера со конуси по неа кое значи македонските племена мора да са 26 |
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Ајдееее. Вие навистина не сте слушнале за Игенеа изгледа таму во Бугарија? Па знаеш ли дека ИГЕНЕА ги работи некогаш најтешките случаи во светот? Сега пак и ИГЕНЕА била несериозна...не ми се верува што читам. |
|||
![]() |
|||
HanTatar ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
||
Напълно съм съгласен. Траки? Айде бе! 100% сме туркомонголи! |
|||
![]() |
|||
oho ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
||
Айде моля те да не коментираме iGEANEA. Влизал ли си някога на сайта и? Как аз да възприемам една фирма сериозна, като е дала за адрес само една пощенска кутия. По тая логика и аз мога да си основа генетичка фирма и да доказвам "идентитет". Интересно е исто така дека по македонските форуми никой не зборува за проектот на National Geografic. А той е бога ми се розуми много поавторитетен. |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
Можете туркомонголчиња само да читате и да плачете |
|||
![]() |
|||
||
Sonarodnici sme so Petreta. |
|||
![]() |
|||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
||
Ме интересира што мислите за ова. |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Ова ти се надеваш дека е така или навистина веруваш во тоа ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Еве Рамче нека каже дали се Бугарите цигани или обратно дали се Циганите асл Б`лгари - сепак имаат Б`лгарски паспорти
![]() |
|||
![]() |
|||
Petre Vojnicki ![]() Група ![]() Регистриран: 06.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 58 |
||
Кој Рамче,рамче е ѓупско име,јас не сум ѓуптин.Инако кажи ми што мислиш за тоа што го реков,нашиот денешен изглед спроти изгледот на старите народи.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |