IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е Груевски?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е Груевски?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 100>
Автор
Порака Обратен редослед
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Статус: Офлајн
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2015 во 14:59
Шу да се праи,еве и ова мора да го споделам,особито со лепата и НАоштрена модераторка evangeline,видеото кажува кој и како краде,а посебно и груевски
и пљус колку се писмени кажуе баци.голема насмевка

ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2015 во 16:36
Gugi e car !!! ma kako... Imperator bre кул
Dzabe si go kudite coekot, ne mozi eden odmor raat da istera eeee 
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2015 во 14:05
Originally posted by Zdravko81 Zdravko81 напиша:

Бришете слободно...
Само ќе повторам:
Возилото на еден Премиер треба да е блиндирано и обезбедено, оти постојат многу причини зошто е тоа така, да не навлегуваме во тој безбедносен аспект... и народни треба да се... оти работи за народот ( фабрики, инвестиции, инфраструктура, образование, земјоделие, безбедност) ... а не за... ај да не спомнувам... оти ќе ме банираат уште малце како ми тргнало..голема насмевка

1. Не си бришан, туку сокриен и тоа не е поради содржината на коментарите, туку поради несоодветноста на темата во која си ги објавил. Доколку сакаш, објави ги повторно во тема отворена за тоа или ако нема таква отвори нова.

2. Никој не бил баниран за своето мислење и ако бил коректен со коментарите и репликите придржувајќи се до правилата и препораките на форумов. 

3. Се сложувам дека возилото на Премиерот и Претседателот на државата треба да биде блиндирано за да обезбеди максимална сигурност. Имаме искуство од прва рака со атентатот врз Претседателот Глигоров и добро знаеме што значи да се има соодветно блиндиран автомобил. Во него исто така се возат и највисоки функционери од други држави кои доаѓаат во Република Македонија. Цената на таков автомобил на пазарот е таква и сметам дека дискутирањето околу неа е беcпредметнo.

Изменето од Messenger - 24.Јули.2015 во 14:52
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2015 во 14:04
Дел од коментарите се префрлени во темата кој е Заев.
Тука затоа што се изгуби логиката во муабетење и кога ќе се одлогира човек гледа само неповрзани работи од надвор, ги сокрив и последните коментари.
Ние кога ги гледаме сокриени тука имаат логика, ама кога ги гледаме како обичен член муабетот излегува тотално неповрзан.
Ама слободно муабетете во темите за Заев и Иванов..

И полека Здравко се ќе се сокрие и префрли, Месинџер почна да сокрива, јас префрлив. Не сме машини хаха
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Mazak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Мај.2015
Локација: YesImSupercool
Поени: 629
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mazak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2015 во 03:10
Parazitite od opozicijata se oglasija povtorno:

"Lele ama sme mu ljubomorni na najuspeshniot premier do sega...pa eve mislam ke pukneme od maka i plachenje"

Изменето од Mazak - 24.Јули.2015 во 03:12
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2015 во 16:12
Душичка напатена....сега кажаа од Владата, во Израел бил... во Тел Авив во Шератон, каде апартман е од 800 до 2000 долари од ден. А знаејќи го каков мегаломан е, сигурно е сместен во таков од 2000 долари...со други зборови, само за престој дневно плаќа по десет месечни плати на вработените во Дрекслермаер....гнида...
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2015 во 13:53
Итака...додека неговите следбеници уште дремат во паркот Жена борец и кршат прсти по тастатури, големиот Пастир се препотува на некоја плажа, ама пак е на оваа планета, штом успеале да го фатат за сликање...
65942 10153114090282672 6297977348840919442 n

туку друго ми беше муабетот...познавачите на луксузни аксесоари одма направија проценка на костимот за капење и на очилата за сонце, па така констатирале дека душичево носи очила од 60 000 долари или бедна копија или поефтина варијанта од 2 159 долари...како и да е, што сладоледи има во нииииивввв....од тоа поквалитетните, разбира се...намигнување

https://screencloud.net/v/m6qO
Screenshot at 11:32:57

http://www.goodseeco.com/collections/sunglasses-maybach-eyewear/products/maybach-eyewear-the-diplomat-i
G-HA-Z03
Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2015 во 20:08
Сеа и ти бе Мозак Мајами најде,кај Кубанските десиденти.Ке го пратиме во Малта кај Борко Станоевски, ако ја памтиш таа гнида,а доколку сакаа да ги дознаат актерите во криминалот од 90 и нивните сметки,сегашните дпмновски хоштаплери требаше да го уловат токму него ,но случајно али не тоа не го направија,а другата гнида Томе Неновски дури и професор на факултет го поставија.

Изменето од Alekxandar - 23.Јуни.2015 во 20:09
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2015 во 13:44
Хахахаха....значина овој другиот ќе му простиме оти му е прв пат, а ...
Односно прв пат излегува во јавност индиција за сторени кривични дела, бидејќи партизираните обвинители не смеат ни на сон да помислат да покренат истрага, која кога би биле нормална држава со вистински функционален систем, досега истрагата би била во завршна фаза....
Затоа покроце, без брзање..секој ама баш СЕКОЈ ќе одговара за тоа што го сторил....без оглед што на вас тоа ви е несватливо дека и вашиот бог грешел...
Читав некаде дека во Северна Кореја во школите учеле дека лидерот им е натчовек, дека сонцето изгрева заради него, дека не сере, дека не јаде....на моменти имав чуство како да слушав на Сител за Груевски...
Жал ми е другари....жал ми е што ви се распрсна сонот дека сте гласале за некој ангел симнат од небото за кој сега гледате дека не е ништо подобар од некој смрдлив арамија...
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2015 во 07:10
Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

И на овој ќе му се најде местото...секој што се опарил злоупотребувајќи ја функцијата треба да си одговара...
Кога може некој да лежи во затвор за обид за кражба тогаш овој на снимката и оној на кого му се клањате вие секое сабајле, ќе си го јадат...и тоа ќе го јадат без оглед колку гласачи имаат зад себе и каква функција имаат...едноставно, треба да се помириме со фактот дека ерата на диктатори во Македонија полека ама сигурно одминува и затоа, ако сакаме европски вредности, ќе ги пуштиме ннз вода криминалциве што ја дотераа државата до ова дереџе....

Гледам (ми) велиш :
„и на овој ќе му се најде местото„...ама ..дали ти знаеш дека овој е веќе од порано осудуван , и со казна која ја сеуште ја нема „одлежано„...и сега одново и пак ќе го „казнуваш„!?.
Гледаш и самиот во видеото...дека е НЕ-поправлив арамија!?.
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Mazak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Мај.2015
Локација: YesImSupercool
Поени: 629
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mazak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2015 во 00:02

Originally posted by Mazak Mazak напиша:

Абе нека нема забуна тука...комуњариве се 100 посто заслужни за се што сега и се случува на Македонија.
И баш ми е драго што моментално на челото на државата конечно е некој што е свесен за тоа и дека нема да се откаже од љубовта кон земјата.

и јас би ја сакал земјата толку кога би лапал по 15 милиони евра провизија од секој автопат....смеење
ама на гнидата  и дојде крајот...сите негови подмукли игри, криминали, местенки и провизии излегоа на виделина...среќа
ПС...не е лошо да му најдете натаму некоја парцеличка...накај Јукон...намигнување

Не бе па ти, Јукон...ладно е таму, ке му резервираме парцела до вилата на Бране на Мајами...ем таму умаат супер закон, државата гарантира дека нема да ти го земат имотот ако ти банкнотира бизнисот
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2015 во 23:41
И на овој ќе му се најде местото...секој што се опарил злоупотребувајќи ја функцијата треба да си одговара...
Кога може некој да лежи во затвор за обид за кражба тогаш овој на снимката и оној на кого му се клањате вие секое сабајле, ќе си го јадат...и тоа ќе го јадат без оглед колку гласачи имаат зад себе и каква функција имаат...едноставно, треба да се помириме со фактот дека ерата на диктатори во Македонија полека ама сигурно одминува и затоа, ако сакаме европски вредности, ќе ги пуштиме ннз вода криминалциве што ја дотераа државата до ова дереџе....
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2015 во 23:14

Абе нека нема забуна тука...комуњариве се 100 посто заслужни за се што сега и се случува на Македонија.
И баш ми е драго што моментално на челото на државата конечно е некој што е свесен за тоа и дека нема да се откаже од љубовта кон земјата.

и јас би ја сакал земјата толку кога би лапал по 15 милиони евра провизија од секој автопат....смеење
ама на гнидата  и дојде крајот...сите негови подмукли игри, криминали, местенки и провизии излегоа на виделина...среќа
ПС...не е лошо да му најдете натаму некоја парцеличка...накај Јукон...намигнување

А за овој „пријателов„ , кое место е најсоодветно а?
За да го ..како ти велиш сместат?збунетост

намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2015 во 07:34

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.