![]() |
|
Љубовта и хороскопските знаци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Автор | ||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
така е ![]() ![]() ![]() |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
а бе колку да сум во тренд ........
![]() инаку за добар секс од силна хемија нема ништа важније
![]() |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
![]() ![]() a be kakov znak bitno e hemija, fizika i gimnastika
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
за добар секс не се битни хороскопски знаци ...........
битна е заедничка желба
![]() хороскоп е за мали деца и тинејџерки шо се пулат на кафе ..........
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
уффф, заинтересираj се некоj пат , па ке видиш дека си има значение. |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
стрелец и ми одговараат сите хороскопски знаци ..........
у ствари , никад и не ми е битно кој знак е
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Ama sekogash za balans se zalagaaaa.... ![]() |
||
![]() |
||
|
Вагаааааааааа...се на кантар слагаааа....
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
хороскопот и љубовта не одат заедно - немаат врска едно со друго!
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
mirjana2a ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
|
ne znam mn za drugite ama za skorpiite ke kazam deka toa e znak vo koj sum vljubena...
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Jas sum Vaga i nekade prochitav deka bi bilo dobro da me plisne so voda nekoja Vodolija...
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Jas so edna riba rascistiv zasto me pliskase so vodata,a mene kako ognen znak toa ne mi godi...
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
|
А ние што сме риби на квадрат,само си кукаме,само си плачеме,само си се бркаме,никако да се договориме дека нема мазо-мазо,туку само садо-мазо...за гревои!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |