IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Мистерии
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мистерии

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 27>
Автор
Порака Обратен редослед
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2009 во 14:46
Јас, да дефинитивносреќа
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2009 во 15:05
Многу ме интересира темата вонземјани и затоа јас избрав дека сум голем трагач на мистерии...значи верувам дека постојат вонземјани! 
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2009 во 15:06
Toj shto go gleda nevidlivoto,go slusha bezglasnoto i veruva vo neverojatnoto,kje go postigne nevozmoznoto.

Познава се.среќаголемо%20гушкање
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2009 во 22:39
Mistikata od sekogash bila predizvik za mene.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Предраг Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Предраг Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 17:52
Да,мене ме стимулираат ментално,и ме насочуваат кон нови хоризонти на имагинацијата.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 16:11
Chesto sum vo potraga na misterii, jas gi naogjam ama nikako tie mene da me najdat.тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2009 во 16:04
Mi treba anketata od lichno ljubopitstvo.среќа
Pa povelete.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 21:08
Originally posted by TETKA ZIZI TETKA ZIZI напиша:

misteriozni se zivotnite a lugeto se citat kako kniga

Па и тие не се мистериозни, на пример, лесно е да видиш кога се гладни, кога постои опасност од нив...треба само да умееш да се проектираш во нивниот умголема%20насмевка
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
non4ence Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2008
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај non4ence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 14:01
mene mi se ima sluceno slu4ajot na lavica mnogu pati !!ох
NonEnCe :)
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 11:33
Originally posted by lavica lavica напиша:

NEKOJ SONOVI SE OSTVARUVAAT NEKOJ IMAAT OBRATEN EFEKT , A DALI VI SE SLUCILO NEKOJ NASTAN VO VREMETO DODEKA TRAE KAKO DA VEKE EDNAS VI SE SLUCIL.

ova mi se slucuva vo sekoj 2 son a i posle koga nastanot ke se sluci ne mi e jasno od kaj sum gu videl porano zosto li e taka ???
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
TETKA ZIZI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Август.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TETKA ZIZI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 10:49
misteriozni se zivotnite a lugeto se citat kako kniga
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 17:24
nisto ne e misteriozno!
samo treba ,
vreme,
za da se ,
razotkrie!
You live only ONCE!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 15:26
...na moja komshika i prodadoa visok...i ja naucija deka ja kazuva vistinata...газење%20од%20смеење...so klatenje levo desno...kazuva DA..a napred nazad... NE...go prasha...dali e trudana... a toj se dvizeshe  napred nazad...i taa mu poveruva...arno ama posle nekoe vreme preku bebi test se pokaza deka e trudna... go frli i nikoj pat poveke ne veruva vo misterii... natrpiridni informacii... veruva vo naucnite... verbata i se vrati po plateni 100 evra na Ginekologija...
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 14:54
Ама ти дали ме прочита, о, човеку?
Кој ти рече дека се изостри жилетот? Остана тап како тапоглавец, а месото скапа.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.