![]() |
|
Колку време поминувате пред телевизор? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 12> |
Автор | |
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa dosta vreme ako ne e on dosadno e doma koga si sam.ako imas partnerka ne ti treba tv
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Pa ....dodeka sum doma......nonstop e uklucen.....a gledam koga nesto ke me privlece.....
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas samo na gosti koga sum ako im e pusten televizorot...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Не многу. Немам време за ТВ. А и нема што да се гледа.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
malecka_K ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
mnogu retko sum pred tv po prosecno 1 cas
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
u posledno vreme pocesto poso gleam filmovi
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
pa vaka koga sum na raspust ako ne sum na komp togas sum na TV mislam pred TV i komp
![]() ![]() |
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Dali 2 saati na den. Eve denes zaglaviv na raboa do 7 navecer. Cim stignam doma pravo vo krevet.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
jenny ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Pa vo posledno vreme i ne sedam mnogu pred TV.Barem ne kako porano.Koga ima nesto interesno za gledanje ili koga nemam druga rabota pa togas mozam da sednam i da gledam nesto onaka.
|
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
TV non stop raboti ama mislam deka poveke vreme vrvam pred pc
![]() |
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
pa od kaa m stavija net doma re4isi i4, tv-to mi odma sproti PC pa taka samo slusam a ne gledam, epten retko kaa imam gosti samo gleam tv za da ne im vrtam grb zjapajaki u pc
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
temata trebase da bide kolku vreme pominuvam na kompjuter?
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
pred mene e pc i tv ama sto gledam jas a sto mene dobro prasanje?
![]() |
|
![]() |
|
Martina_3 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Pred televizor max eden cas, a na kompjuter sum 24/7
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |