![]() |
|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 21> |
Автор | |
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slatka e slatka ali koj posleden se smee najslatko se smee na sekoja odmazda ima druga i druga i sve taka do nedogled zatoa ne se nasladuvajte bez da razmislite.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Одмаздата е за ниските, суетни и приземни души.
Возвишените, колку и да им е тешко-успеваат да се самосовладаат и да не подлегнат на тоа зло. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ah
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Naprotiv sekogas se trudam posebno na toj sto mi napravil loso ili me navredil so epten dobro da mu vratam ..........
so tolku dobro sto ni na najgolem prijatel ne sum napravila ................posebno uzivam koga od dobrinata sto ke mu ja napravam ke se vcrve,ke mu stane nezgodno ,ke se izede , e togas e moja pobeda! Na negovo loso mu vrativ so epten dobro toa e moja odmazda....................i cel zivot ke me pamti i ke vozdivnuava koga ke me vidi ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
se odmazduvam........
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja i gi krijam gakite koga se odmazduvam
|
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Со одмаздувањето се продолжува ланецот на деструктивноста...а тоа не води - никаде (освен во уништување што е де факто - никаде) .
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
toj sto saka da se odmazdi,
neka ima edna rabota na um, i na nego koga togas ke mu se odmazdat |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sedev vo uciliste so edno dete koe ne znaese koga e dosta...znaci krajno bezopbrazno i koristoljubivo...i edno vreme mu stana navika da gi prepisuva zadacite od mene i prv da istrca za da bide nagraden za tocno i najbrzo resenata zadaca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
... како грејпфрут - прво е слатко, после горчи
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Ajde, ajde, pobrzo, sega, segaaa !
Ja zainat ke usporam ![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Glen, е мој тип на чоовек, како Господ никој друг не е, тој гледа, што правиме и што сме направиле. А, во меѓувреме, размилувањето на одмазда, е само губење на време, кое може да се искористи за многу попаметни работи. И на крајот и можеби најважното, без потреба се нервираме, и губиме време за некои тривијални работи, бумерангот, порано или покасно ќе си се врати самиот.
Изменето од mmomirovski - 06.Февруари.2009 во 23:53 |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Господ ќе ги казни тие што не можам јас.Се се враќа, се се плаќа. Правдата е спора ама стига.
Кога некој на големо ми пакости многу педантно го отсекувам од мојот живот без трошка сочуство и размислување. Тоа некои луѓе го доживеале како казна, одмазда, секој со својата свесност. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
odmazdata e za slabichi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |