|
Што после изборите? |
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Автор | ||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас така слушнав..дека (102,3%) .....најверојатно од почетокот на 32 Август..сигурно идат во Владата на РМ..
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
grujo nikogas ne rekol deka dui nema da bidat vo vlast. no prvo ali baba, aut, vtoro mora da se potcinat pod programata na pobednikot na izborite. ako toa se sluci... cestito fotelji dui... |
||
mircem
Група Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odam drugare v blgarija odmah, dodeka ne se vrati na vlast DPA
Изменето од mircem - 10.Јуни.2008 во 20:32 |
||
cro
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DUI ce bide vo vlast, komu ne se svidja pravo Bugarija.
Pozdrav |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
strancite pa strancite... abe fatete se rabota lugje, dosta go obvinuvate svetot za nasata makedonska nesposobnost. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BRAVO ...... sekoja cest ......
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavisi koj kako i do kade gleda na rabotite .... kire , se uste li imas poster na ocite od predizbornata kampanja ? ............ odlepi go .... da mozes da gledas ......
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Gruevski i da saka ne moze... tuka se strancite... koi ja vrtat politikata... a ocigledno deka i Ahmeti i Tachi se padnati vo nemilost.... premnogu farsa... premnogu oruzje.... droga... prodazba na covecki organi.... izleze vo javnost... i kaj nas i vo Kosovo.... zakrilata za covekovite prava... padna vo voda.... strancite ne se sekiraat za nas... pritisnati se od nivnite izbiraci.... zatoa shto kriminalnite strukturi kaj Albancite preteraa... a veke im smetaat i na mladite progresivni i obrazovani sili megu Albancite... |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Selmani e mislm nov bran na Albanski politicari posveten na rabotata , dobro obarzuvan i civiliziran ( barem taka izgleda ), dodeka Taci i pokraj toa sto i e simpaticen na Makedonskata javnost e tipicena baraba i taka se odnesuva. A na DUI mu nema spas ako ne go trgnat Ahmeti pak ke kazam mislam deka Teuta Arifi e dovolno sposobna zena da ja prezede liderskata uloga. Sepak za toa so kogo ke koalicira Gruevski pred se treba da se zeme voljata na onie koi go izbrale a jas kolku sto sum upaten Makedonskata javnost ni vo son ne bi podrzala koalicija so teroristi. Znaci DUI mene ne mi smeta mi smeta Ali BAba i razbojnicite okolu nego. |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nisto nema da sleduva... sto ocekuvas?
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i neka go priznae ... pa da vidime sto sleduva posle toa ...
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ostavkata na taci ke vredi, edisntveno ako izdejstvuvaat i ostavka od ali baba. Ako ne, togas tesko deka taci kauboecot, ke moze selmani da go zameni vo bespotednata i krvava bitka so ali baba i 40000 razbojnici. |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iskreno ne veruvam vo taa koalicija i ne bi sakal da se sluci barem ne dodeka teroristi ja vodat partijata, sepak ne bi me iznenadil vakov potez ako se otkrie odgovornost na DPA vo incidentite.
Kako i da e posle 15 se ke bide pojasno. Mislam deka Gruevski go pritiska Taci da podnese ostavka. |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koalicija so dui, koga ke kosovo ke go priznae srbija.
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |