|
Вреди ли??? |
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Автор | |||
BlackMagic
Нов член Регистриран: 02.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....NE I E LESNO...
OVAKA SI JA KREVA SAMODOVERBATA GLUMEJKI JAKA COOL RIBETINA.. |
|||
BlackMagic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од BlackMagic - 05.Јуни.2008 во 12:15 |
|||
BlackMagic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..i KAKO MOZES DA BIDES SO TAKOV STO TI PROSTIL I SEUSTE DA TE PRIVLEKUVA, I DA LEGNES SO NEGO I DA MU GLUMIS LJUBOV I VERNOST I ...USTE NEZNAM STO....KADE TI E SAMOPOCITUVANJETO ?!?
ZOSTO NE MU KAZA, SLUSAJ..JAS VAKA I VAKA ...OD TIE I TIE PRICINI....I BIDI FRAERKA OTKACI GO I IZBAVI GO OD MIZERIJATA... NEGOVATA ODMAZDA KE BIDE.....VELICANSTVENA...TRUST ME!!!! |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ja ne znam zosto odat pet godini so nekogo koga na krajot ke im se zalapa so francuzin...pa i na vesnici kazaa jasno i glasno " Ne odete pet godini zosto francuzinot ni ora ni kopa " |
|||
BlackMagic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..KE POMINES PREKU TOA I KE ZABORAVIS POSLE NEKOE VREME,KE TE BOLI CHAT-PAT KOGA KE SE SETIS,SE RAZBIRA AKO TIPKATA NE SE ISPOZALJUBILA U FRANCUZINOT PA MOZE DA SE DESI I DA TE OTKACI DODEKA TI S MISLIS DALI DA I PROSTIS...ALI...AKO SE SE NORMALIZIRA...PA TEBE KE TI SE PRUZI PRILIKA KOJA MOZEBI KE TI BIDE PREVISE INTERESNA DA JA ODBIES...MOZEBI I KE TI ZATREPERI SRCENCETO POVEKJE ZA OVAA IMAGINARNAVA KOJA KAD-TAD KE SE POJAVI...I SEKAKO KE TI BIDE ZAL ZA DEVOJKA TI DA JA OTKACIS ZA ATER ZA VREMETO KOE STE GO POMINALE ZAEDNO...DEVOJKA TI KE PRIMETI DEKA NESTO SE SLUCUVA SO TEBE (AKO NEKOI DUSEBRIZNICI NE I KAZAT "SO VREME").I TAKA DO NEDOGLED...E TUKA AKO JA OTKACIS KE TI BIDE ZAL ...I TOA E ONAA POSLOVICATA..."OSVETA JE JELO KOJE SE SERVIRA HLADNO"...TEBE NEMA DA TI E DO OSVETATA...ALI SE SLUCILA...VREMETO I VRATILO...A TI ONAKA KE I JA ODVALIS..."SE S VRAKJA SE SE PLAKJA"....
|
|||
BlackMagic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ДА,ЈАС СИ ЗНАМ!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e nemoj mnogu samo da mislis,mozebi ke se izmoris od mislenje.....
a toa dali vredi ili ne,ti si znaes
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.... НАВИСТИНА ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ВРЕДИ ДА ЈА ЗАКАЧАМ topsexi,..МИСЛАМ ДЕКА ЌЕ СЕ ИСПЛАТИ.... |
|||
|
|||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka be zagor
eeeeee pa ete nekoj da se soglasi
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ДА БЕ,ВРЕДИ!!
|
|||
|
|||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
anakin,ne sum sigurna deka te razbrav najbolje
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
milichko ziveeme
no ne trubime moj heroju |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |