|
Бош муабети на тема поезија |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo TRUPOVI i TRUPKI
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoja pesna
za nekogo lesna i frlena vo kontejner go pravi milioner odam kafe da svaram vise ne ja baram kaj mi e sega igubeniot klavir ostaviv na nego mojata posledna cigara |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....EEEE,УШТЕ ТИ НИ ТРЕБАШ ОВДЕ... !!!.СЕПАК ЗЕЗНАТА..ДОБРО ДОЈДЕ ВО КЛУБОТ..КАКО БЕШЕ..
Изменето од zagor - 24.Мај.2008 во 09:52 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEKVOJA
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ovde imalo gushkanje?!!!!!
poezija i gushkanje pod debela senka..
bash slatko
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... !
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo TRUPOVI teski
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..."АКО ТИ СЕ РАБОТИ НЕ СЕ СЕКИРАЈ,СЕДНИ И ОДМОРИ..ЌЕ ТИ ПОМИНЕ..."!
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lleeee ... sramoi zivi ... kolkavo drvo sum ..... zaboraviv da VI POSAKAM DOBRO UTRO NA SITE ... a sto se odnesuva do denov zagi , tesko deka ce bide super ... PEKOL CE BIDE BACKO , PEKOL uste od sega temperaturana e 20 komada ... vo lad .... aj , gleam tuka se pisuva i poezija , pa da otkacam i jas nesto ... ne e poetski ali e mnooogu poucno ..... edna od 10 - te zapovedi ... crnogorski ...
" RAD DONOSI BOLEST - NE UMRI MLAD " imajte na um
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ТЕМАВА "СВАШТА"(РАЗНО), НИ Е СУПЕР...,ЈАС ОВДЕ ЌЕ СИ ПИШУВАМ ОДСЕГА... !
..САКАМ g8 ДА КАЖАМ ДЕКА ДЕНОВ Е СУПЕР ..ЗНАМ ДЕКА МЕ ОГРЕА СОНЦЕ... ..И ТАКА НАТАМУ И ТАКА НАВАМУ... ...А,ДА..ГУШКИ ГОЛЕМИ ЗА ДОБАР ДЕН..... .................... Изменето од zagor - 24.Мај.2008 во 09:27 |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti so mislese .... deka samo izigruva tarzan ? se ventree po drvana i rika ? ..... poezija backo e golema rabota ... cuekot e sentimenta ..... pisue poezija .... samo , da ne zavrski ko Puskin .. sve zbog zaradi ljubvi
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...uf, kakvo iznenaduenje, druze ti pishuesh poezija...???...well...ok, good for you... |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde nema izbrishano nishto tvoe zagor
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.,...10 POSTA MI GI SLIZNALE!..AKO DE...STO E NA RED SEGA?..AJ VO TAA DRUGATA TEMA NE..NE OVDE..NE VO POLITIKA I VERA..NE VO RAZNO..PA NE NI FORUMSKA IGRA OVA!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |