|
Зошто мажите сакаат искусни жени во кревет???? |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | ||
maloto76
Нов член Регистриран: 22.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vii sea vaka sister, u Makedonija ima 4 zenski na 1 mashko, ja na pamet ne zboram...od tie 4 na edno mashko mozebi se perdashi edna...a drugive tri i da sakaat nemaat so kogo...
more nemoj da stanat pojke od 4 zenski na edno musko ,posle teska rabota... |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele be so sakam iskusni zeni,
lele ... ufff... A sakaat tie neiskusni vaka .. a ? |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....e pa jas ne se slozuvam.................rabotat i poveke od ocekuvanoto.................a voedno i uzivaat...............
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
потполно се сложувам со тебе
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...vii sea vaka sister, u Makedonija ima 4 zenski na 1 mashko, ja na pamet ne zboram...od tie 4 na edno mashko mozebi se perdashi edna...a drugive tri i da sakaat nemaat so kogo... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa da ti kazam pravo nekoi se falat deka dobro se seksale kako da naucile avion da vozat i si vikam : - A be begaj od takva, ke se obrukam i ke me zbori posle. A moja deviza e : - A be ona neka mi dae, pa posle neka se zali deka loso sum ja seksal
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aa be Well,gordosta na makedonkite otide u p.m.
ona sto go napisav e sosema tocno
se perdasat brat i toa kako
ne e bitno dali za pari ili krpcinja
i na sekoja popatna stanica imaat iskustvo plus
moral, etika, pristojnost..... nekad bilo, sad se pominjalo
|
||
apce
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...prikaski za mali deca se to apche draga, ne veruj na se sho ke chuesh...nekoi se perdashat ko shtuki ama za parica ili od bes...drugite ubieni od depresijata na siviloto u koe ziveat, ne im teknue za seks, suvi se i so pajazina...tie se poveke...Makedonkite se gordi, ke ziveat u mizerija ama nema da bidat orospii, odsekogash takvi bile...
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti be Well "konja kojeg nisi jahao nemoj da kudis"
a nesto ja sjebavte, temava bese okolu iskustvoto
a vie se fativte za babite
a be jasno li vi e deka ovie denesnive imaat po 19
a se perdasat ko stuki i imaat poobemno iskustvo
i sa dooobro navezbani (cast izuzetcima)
Изменето од Eleni - 20.Мај.2008 во 23:15 |
||
apce
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
rekovme postari ... ne spomenavme babi .. kaj ti otide umot
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ха ха............ само да е малце во форма.....без укочувања........без камшици.......друго што сака нека прави....... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ja najdovme shemata... |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ma ke se izdrzii toa, naka raspali ako saka...samo da ne ja fati ishijas i lumbago nekoja pa da se ukochi na srede...i koa ke otide doma da ja prashuvaat sho e rabotava, pa da kazue, deka chistela tepih kaj drugarka i doma i kolenicite sve scveni i se i kichmata fanata... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neka gledaat i neka ucat
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |