|
Русија ја тероризира Грузија |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | |
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па зашто тоа го навредува, па нели застанале да ја бранат Македонија... "неговата" Македонија Ееееј!!!
|
|
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pokraj se ostanato toa mu e najvaznata rabota na svet ...... medjutoa se navreduva koga nekoj " srboslavec " kazuva deka e del od onie koi zastanaa na branikot na Makedonija ... veruvaj ....
|
|
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислиш го навредив ??? НЕЕЕЕ! Он се вреѓа ако му речеш дека Америка е божја казна за секоја земја каде што таа стапнала...
|
|
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
psssst ... ne go voznemiruvaj so takvi temi ... ce te obvini i tebe kako sto me obvini i mene deka sum kradel tangi na sapka 2001- ta ..... i zgora na se , ce ti kaze deka edvaj ceka kristalna noc za da rascisti so nas , antimakedoncite koi go branevme seto ona za sto toj sega se cuka vo gradi .... negovata makedonija ... neeeee , ne mu spomenuvaj takvi nesta ... ti se molam
|
|
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ние гинеме за туѓи интереси ?????? Па зар ти гинеш и тоа пред компјутер... Да треба пушка да фатиш ќе се скриеш под јорган планина... Ги знам таквите "патриоти" како тебе...
|
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo budale ginu za ideale. mene shouto na amerika niz svetot ne me interesira. ne me interesira ni srbija da zbrisat od kartata na svetot. me interesira makedonija i nejziniot interes. a vie sto ginete za tugji interesi, ste najmalce povikani da mi se falite so pravda, itn. |
|
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cenam deka toj sto go zaprasa vo vrska so serijata beverli hils deka bese potpolno vo pravo .....
|
|
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е така џабе им пишуваме кога не читаат убаво... Ја му кажувам на Кирца дека ја подржувам Русија како реципроцитет на САД и дека САД е тој што треба да го смени мислењето во врска со Косово и Метохија, па после Русија да се повлече од заканите спрема Грузија, а он или несваќа или несака да свати...
|
|
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veli nema ..... ima i takvi koi mozat da svatat a ima i takvi za koi i samiot kaza , tuka se samo da provociraat i povrsno citaat
|
|
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дудук џабе брат објаснуваш нема кој да те свати...
|
|
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако се смени па после ???????? Па сите на форумов знаеме дека ќе се смени се само ти изгледа незнаеш... ЕЕЕ момче треба да знаеш порано, зошто после е...е нема каење... |
|
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amerika pravi horor shou niz svetov,ama toa ne e bitno...bitno e deka ne podrzuva...od druga strana Rusija samo se zakani deka ke upotrebi sila i toa e sosema dovolno za tebe da ja satanizirash.Mislam deka e jasno sto pravi i kakva namera ima Amerika i kakvo e nivnoto "prijatelstvo"...e sega ako nekoj ripa od prva na "op",tuka jas nisto ne mozam da storam.
Sto znaci,onoj sto ja podrzuva Rusija,avtomatski gi podrzuva i srpskite interesi..i obratno.Vcera..denes...utre....zadutre...zasekogas.I ne,toa nema da se promeni,nipokoja cena.Milo mi e sto se razbravme...blagodaram...doviduvanje.... |
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ja podrzuvas amerika, avtomatski gi podrzuvas i makedonskite interesi. vo momentov. ako toa se smeni, ke pravime muabet togas.
|
|
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A Amerika ako ja podrzuvas,sto avtomatski podrzuvas ?! Aj bidejki velis deka nemas kabelska i onie od CNN ne ti go isprale mozokot,mora kako pomal da si gi odgledal site epizodi od "Beverly Hills, 90210",pa si se vljubil vo Amerika kako tinejdzerka vo slavna licnost.Koj lik od taa serija ti ostavil najjak vpecatok ;Dilan,Stiv ili Brendon ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |