![]() |
|
Што може да ве засрами? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Автор | |
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Срамот е татко на сите заебанции. А мајка е стравот. Значи, заебанциите се раѓаат од една настрана врска меѓу два субјекти од машки пол (срамот и стравот).
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Ништо.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
кога ме фалат и ми се восхитуваат
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Mnogu nesta.A osobeno koga sakam da se napravam mnogu pametna,izgleda mnogu glupavo.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nekogo ..i sitnica moze da go zasrami..
nekoj pravi besramni raboti bez da mu trepne oko..se e subjektivno ![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
ete se javi sramli
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
затоа многу често лажеш-по теми
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
mnogu retko se sramam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne znam kako poveketo znaat sto mislam, a ne sum go izustil
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Se nesto poinaku sfakjam i koga ke mi kazat na sto mislele...a jas sto sum pomislila
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
НЕКОЈ ЛАПСУС ТРОПНАТ ТАКА БЕЗ ВРСКА
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
pa se macis sto pati da si go povtoris imeto prezimeto,pa i na toa se misli |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
koga nema da ve prepoznae drugarkata po glasot
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
koga kje obvinam nekogo bez pricina po greska
drugo neveruvam ili ne mi teknuet |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |