IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Комплименти
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Комплименти

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
Автор
Порака Обратен редослед
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 14:13
ROMANTICHARI.....DAVAJTE KOMPLIMENTIсреќа

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 14:01
Originally posted by apce apce напиша:

bescelna e romantikata ako na kraj ja opleskasплазење

Sekogas sum gledal da te zadovolam duri i na krajot  бакнеж
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 13:26
А АНА КАРЕНИНА ЈА ОПЛЕСКА СО ВОЗОТ...ОДНОСНО, СЕ СПЛЕСКА ПОД ВОЗОТ... А РОМАНТИЧНА БЕШЕ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 13:23
Originally posted by apce apce напиша:

и ромео и џулиета на крајот ја оплескуваат...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 13:18
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ma vrska nemas od romantika  бакнеж...ama ako te biva i takva

sto ima komplimet so romantika? ne mi e bas jasno...
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 13:11

apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 11:32
Ma vrska nemas od romantika  бакнеж...ama ako te biva i takva
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 11:02
za da legnes nekogo ne ti trebaat komplimentiголема%20насмевка
ti treba nesto drugoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 10:01
Ja seuste ne sum legnal nekoja bez komplimenti, u stvari toa i ne se komplimenti tuku odraz na moite razmisluvanja zosto ja gledam bas taka kako kazuvam i zatoa i sakam da ja legnam...sigurno nemam namera da legnam nekoja sto imam loso mislenje za nea
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 09:44
koga ke mi bide upaten kompliment odgovorot sekogas mi e duhovitнамигнување
zatoa sto mozebi ne gi svakam seriozno
a i samata retko delam komplimentiзадоволство
apce
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 04:10
najmnogu se raduvam koga nekoj ke mi kaze deka sum pametna
komplimenti za ubavina mi se nekako...zdodevni...takvi me raduvaat samo od libeto moe, od drugi i ne bash...
a jas delam komplimenti na site strani osobeno na mazjakot moj, ama site se iskreni, se sho e ubavo(nadvoreshno i vnatreshno) sakam da go pofalam i da napravam lugjeto okolu mene da se chuvstvuvaat prijatno

mazite osobeno se raduvaat na komlimenti i ubavi zborovi bidejki tie poretko gi dobivaat od zenite.
zeni, ne bidete skrzavi so ubavite zborovi upateni kon mazite vashi, ke vi se vrati dvojno veruvajte

Изменето од IQ - 22.Април.2008 во 04:11

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 00:56

Јас...сакам комплименти...и се радувам кога ги добивам...голема%20насмевка  голема%20насмевка
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 00:29
Проклето сум искрен, кога станува збор за комплименти. Сакам да делам и ги делам постојано.
А јас ретко добивам комплименти... Ама затоа кога ќе добијам се радувам како мало дете во себе, ама глумам лудило и рамнодушност .
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 00:04
Убаво е да се даваат комплименти, тие многу значат(секако искрени комплименти), но јас честопати се топам кога ќе ми дадат некој комплимент и не знам што да речам... Најчесто велам фала... Сепак убаво е чувството кога луѓето те вреднуваат и ја знаеш твојата добра страна... но треба да се навикнеме и да ги прифаќаме нашите лоши нешта кога ќе ги искоментираат, да се градиме, да увидиме каде грешиме зашто сепак сите сме грешници...
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.