![]() |
|
Што е вистинска љубов?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 37> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ама ако...
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
da go sakas i koga ne e prisuten....
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Помеѓу куп напишани работи можам да кажам:
Дури кога ќе ги проститраш гаќите на жица ќе се сетиш дека си сакал само да си прдниш тогаш... арно ама... Љубов... тоа беше она кога кога се надеваш дека ќе запали, иако ти цркнала бобината... ТОКМУ ТАКА! Тоа е кога се надеваш дека никогаш повеќе нема да ти скрие нешто, а таа штотуку тоа го прави; тоа е она кога и велиш дека не смее да кажува наоколу, а таа ти вика НЕЕЕЕЕЕЕЕ! (таман работа... ![]() Шодека ќе и се довериш, секоја ОДМА ќе и кажи на мајка и... мајка и секако на уште пола град... и така ќе си играме ![]() Тоа е она кога ти одиш со кола да ја земаш за да не ја врни и ја гледаш дека уствари пола саат стоела со другарките на дожд... Тоа е кога ти вика - ќе ја сменам оваа навика, само дај ми време... а ти уствари си и го дал живото а таа не сваќа... .... кога цела ноќ го ремонтираш карбураторот за другиот ден да не и мрзни газот по ладното ,а таа уште ти се ѕвери дека си седел до ниедно време ...кога ќе и пречутиш после едно : таа- „ не вака е... слушај ме ко ти велам.. ништо никош не ме слушаш... аман еднаш да ме послушаше во живото ....ејјј не е така ко шо прајшш... само ти де знајш на светов... така? алоооооо.....ејјј... пази... УПС... извини.. добро, така е ![]() ... кога тебе ти чади низ уши и ти иди да ја испалиш на марс, а таа ти вика : нешто имаш да ми кажиш? кажи ми де... те гледам! - Не немам ништо (читај:не ми копај по рани, смртоносен сум) !!!! - Ама те гледам јас... ајде зборувај... (и така едно пола саат) Не бе не... љубов е она кога цела ноќ седиш и го поправаш карбураторот , а и сам знаеш дека никад од тоа не бива добра кола ... ама ако... Изменето од volkswagen - 12.Февруари.2013 во 16:18 |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
да знаеш како да го смрзнеш партнерот у сред лета
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako ptickata ja sfatis, lesno i ke ja fatis
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() ![]() ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Вистинска љубов може да има само од како ќе се изгаси компјутерот
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
vistinska ljubov... koga kje ischeznesh... kje te snema... ne e togash vazhno koj si...i shto si - nitu toj,taa do tebe... - ne ostanuva nishto... osven ljubovta... rastopena vo edno-to bez ramki i etiketi...ama sepak, potrebnen e i edniot i drugiot za da se dozhivee...
![]() ![]() Изменето од viktorija123 - 30.Јануари.2013 во 14:17 |
|
|
|
![]() |
|
Veli deka zaradi nego za da ne se luti, bila skromna i povlecena. Znaci inaku bi bila neskromna i rasturena
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,ajde brzo ,,,vo rumot,,,,sobata de,,,,,odamna ne sme bile,,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
ti da ne si za edno vestacko
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,,epaaaaa,,,,,
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
... se ljubi ljubovta... ljubeniot ischeznuva...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |