IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што е вистинска љубов?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што е вистинска љубов?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 37>
Автор
Порака Обратен редослед
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2013 во 08:51
ама ако...
големо гушкање
vivi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2013 во 08:49
da go sakas i koga ne e prisuten....бакнеж
vivi
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2013 во 16:16
Помеѓу куп напишани работи можам да кажам:
Дури кога ќе ги проститраш гаќите на жица ќе се сетиш дека си сакал само да си прдниш тогаш... арно ама...

Љубов... тоа беше она кога кога се надеваш дека ќе запали, иако ти цркнала бобината...

ТОКМУ ТАКА!

Тоа е кога се надеваш дека никогаш повеќе нема да ти скрие нешто, а таа штотуку тоа го прави;
тоа е она кога и велиш дека не смее да кажува наоколу, а таа ти вика НЕЕЕЕЕЕЕЕ! (таман работа...изненадување... знаеш....);
Шодека ќе и се довериш, секоја ОДМА ќе и кажи на мајка и... мајка и секако на уште пола град... и така ќе си играме замисленост
Тоа е она кога ти одиш со кола да ја земаш за да не ја врни и ја гледаш дека уствари пола саат стоела со другарките на дожд...
Тоа е кога ти вика -  ќе ја сменам оваа навика, само дај ми време... а ти уствари си и го дал живото а таа не сваќа...
.... кога цела ноќ го ремонтираш карбураторот за другиот ден да не и мрзни газот по ладното ,а таа уште ти се ѕвери дека си седел до ниедно време
...кога ќе и пречутиш после едно : таа- „ не вака е... слушај ме ко ти велам.. ништо никош не ме слушаш... аман еднаш да ме послушаше во живото ....ејјј не е така ко шо прајшш... само ти де знајш на светов... така? алоооооо.....ејјј... пази...  УПС... извини.. добро, така е црвенеење
... кога тебе ти чади низ уши и ти иди да ја испалиш на марс, а таа ти вика : нешто имаш да ми кажиш? кажи ми де... те гледам!  - Не немам ништо (читај:не ми копај по рани, смртоносен сум) !!!!  - Ама те гледам јас... ајде зборувај...   (и така едно пола саат)

Не бе не...
љубов е она кога цела ноќ седиш и го поправаш карбураторот , а и сам знаеш дека никад од тоа не бива добра кола ... ама ако...

Изменето од volkswagen - 12.Февруари.2013 во 16:18
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2013 во 00:01
да знаеш како да го смрзнеш партнерот у сред лета ѓавол
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2013 во 20:18
Ako ptickata ja sfatis, lesno i ke ja fatis голема насмевка
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2013 во 22:34
голема насмевка e da...koga kje "ischezne"koga kje go "snema" голема насмевка - togash realnosta ti e pred nosot...смеење
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2013 во 16:23
Вистинска љубов може да има само од како ќе се изгаси компјутерот голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2013 во 14:13
 vistinska ljubov... koga kje ischeznesh... kje te snema... ne e togash vazhno koj si...i shto si - nitu toj,taa do tebe... - ne ostanuva nishto... osven ljubovta... rastopena vo edno-to bez ramki i etiketi...ama sepak, potrebnen e i edniot i drugiot za da se dozhivee... намигнувањесреќа

Изменето од viktorija123 - 30.Јануари.2013 во 14:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2013 во 12:48
Veli deka zaradi nego za da ne se luti, bila skromna i povlecena. Znaci inaku bi bila neskromna i rasturena голема насмевка
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2013 во 14:52
,,,ajde brzo ,,,vo rumot,,,,sobata de,,,,,odamna ne sme bile,,,,трепкање
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2013 во 14:44
ti da ne si za edno vestacko газење од смеење
vivi
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2013 во 14:42
,,,,epaaaaa,,,,,голема насмевка,,,dishete vozduh  ,,,shto pochesto ,,,i poveke goltajte,,,vozduh de,,,,плазење
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2013 во 14:34
Originally posted by viktorija123 viktorija123 напиша:

... se ljubi ljubovta... ljubeniot ischeznuva...смеењеголемо гушкање
se slozuvam potpolnoголема насмевка
vivi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2013 во 14:33
... se ljubi ljubovta... ljubeniot ischeznuva...смеењеголемо гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.