![]() |
|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bisera i David imaat po 4god i zaedno odat vo gradinka
Bisera: - David, i jas sakam da me baknuvas kako Ivana sto ja baknuvase
David: - aaaa....ne moze, ti ne si mi ubava
Bisera: - ama, aj te molam, ako me baknuvas kje ti kupam i kola i konj i Ken od Barbika
David: -hmmm....aj vazi togas, ama ne mozam sega, drug pat
Bisera: - mamo, mamo, jas se predomisliv, Kiko kje si go zafatam
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... Tamarceto nashe... mi se cini go udrila parcetot so celoto... mojot pomal sin koga ke padneshe... ke mu recevme.... ne placi da ne te cue majka mu .... na parhetot.... na granakata.... na asvaltot....oti si i go udril deteto.... i toj stiska zabi... molci.... pa najcesto im se izvinuvashe na rabotite.... sega veli... zar tolku sum bil glup... i slatko se smee.... gospod da ni gi cuva.... Изменето од mamamd - 16.Јуни.2008 во 13:55 |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
leleee oci kako pisovi, sto bi rekol brat mi, a obrazi samo za stipenje i kaskanje
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
ОВА Е МОЕТО СОНЦЕ ТАМАРА
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Mi vika eden den mojata 3 ½ godisna kerka.."ti imas dunda" i vikam "pa i ti imas" vika taa "jas imam mlado dude ti staro"
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
"Мамо,јас ќе одам да мочкам,а ти немој да си ме ѕиркала.Ти си жена,а јас сум...(тука се подзамислува и вика)...ЧОВЕК!"
|
|
![]() |
|
Сабајлево во 4 саат Тамара се буди и вика:
-отидов јас во кадичката да спијам... ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
TATO,TATO A KE DOJDES SO MENE UTRE NA MATURA-NENO
![]() |
|
![]() |
|
Сега им е кадичката во која се бањаше Тамара како мала во дневна соба...си ставила неколку блузички внатре и си легнала во неа ....сега тоа и е место од кое гледа телевизија..
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Зборувавме за една случка и јас ја прашав Тамара дали се сеќава, на што другите изреагираа како е можно да се сеќава , што ја прашуваш, на што Тамара се заврте и им вика-
-Па тоа беше лани Што е точно а таа имаше само 2 години ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Тамара и вика на мајка и
-мамо слушај сега ваму кога ти зболувам..... ![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Внукана од шурата ме насмеа пред некој ден!
Се возевме в кола и пенџерите беа отворени и на керка ми и леташе косата а внукана велит „тота иди етат чосата!!!(тето види и летат косата“ |
|
car's freack
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |