IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Бисери на вашите бисерчиња
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бисери на вашите бисерчиња

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 13>
Автор
Порака Обратен редослед
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 14:57
Bisera i David imaat po 4god i zaedno odat vo gradinka

Bisera: - David, i jas sakam da me baknuvas kako Ivana sto ja baknuvase
David: - aaaa....ne moze, ti ne si mi ubava
Bisera: - ama, aj te molam, ako me baknuvas kje ti kupam i kola i konj i              Ken od Barbika
David: -hmmm....aj vazi togas, ama ne mozam sega, drug pat

Bisera: - mamo, mamo, jas se predomisliv, Kiko kje si go zafatamтрепкање
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 13:55
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

... Tamarceto nashe... mi se cini go udrila parcetot so celoto... mojot pomal sin koga ke padneshe... ke mu recevme.... ne placi da ne te cue majka mu .... na parhetot.... na granakata.... na asvaltot....oti si i go udril deteto.... i toj stiska zabi... molci.... pa najcesto im se izvinuvashe na rabotite.... sega veli... zar tolku sum bil glup... i slatko se smee.... gospod da ni gi cuva....

Изменето од mamamd - 16.Јуни.2008 во 13:55
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 09:43
leleee oci kako pisovi, sto bi rekol brat mi, a obrazi samo za stipenje i kaskanje
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 22:28
ОВА Е МОЕТО СОНЦЕ ТАМАРАголемо%20гушкање
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 22:26

4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 22:23
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 19:25
Mi vika eden den mojata 3 ½ godisna kerka.."ti imas dunda" i vikam "pa i ti imas" vika taa "jas imam mlado dude ti staro"плазење "fala mnogu sonce" jas i odgovaram... a taa mene lasno vika "molam mama, nema za sto"
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 17:12
"Мамо,јас ќе одам да мочкам,а ти немој да си ме ѕиркала.Ти си жена,а јас сум...(тука се подзамислува и вика)...ЧОВЕК!"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 16:20
Сабајлево во 4 саат Тамара се буди и вика:
-отидов јас во кадичката да спијам...голема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 02:41
TATO,TATO A KE DOJDES SO MENE UTRE NA MATURA-NENO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 23:16
Сега им е кадичката во која се бањаше Тамара како мала во дневна соба...си ставила неколку блузички внатре и си легнала во неа ....сега тоа и е место од кое гледа телевизија..голема%20насмевка што се нема да и текнеголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 15:36
Зборувавме за една случка и јас ја прашав Тамара дали се сеќава, на што другите изреагираа како е можно да се сеќава , што ја прашуваш, на што Тамара се заврте и им вика-
-Па тоа беше лани
Што е точно а таа имаше само 2 годиниголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 22:54
Тамара и вика на мајка и
-мамо слушај сега ваму кога ти зболувам.....голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 23:01
Внукана од шурата ме насмеа пред некој ден!
Се возевме в кола и пенџерите беа отворени и на керка ми и леташе косата а внукана велит „тота иди етат чосата!!!(тето види и летат косата“
car's freack
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.