![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 155> |
Автор | |||||
K7 ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
samo ne znam dali albancive znaat deka amerikancite gi koristat, a ne oni gi velicat bozem koj znae sto se. da tie gi podrzuvaat ama ne za dzabe ne se takvi amerikancite se im e isplanirano i od toa sto go pravat mora da imaat korist. tie ja podrzuvaat nezavisnosta na kosovo koja e najnormalna rabota(kako sto rekov sum za kosovo da bide nezavisno)ama imaat skrieni nameri.
ne znam dali znaete deka kosovo e bogato so rudi,a i ne e samo toa, sega koga ja imaat doverbata na albancite sto sakaat ke pravat na nego.toa e del od nivnata svetska politika.sto ne gi priznaat sega abhazija i juzna osetija i tie imaat isto pravo na nezavisnosta samouverenost kako i kosovo samo ne im odgovara. sum i za nezavisnost i na abhazija i juzna osetija i ako makedonija go priznae kosovo dobro bi bilo da gi priznae i niv. Изменето од K7 - 25.Септември.2008 во 14:59 |
|||||
![]() |
|||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||||
"sto ke im e koga nema da mozat da se spravat so albancite koi ke izrazuvaat nezadovolstvo "
Да не они самите случајно се ослободија ?Ехх да беа самите Косово и Метохија сеа ке беа чисти Изменето од Царевић - 21.Септември.2008 во 11:42 |
|||||
![]() |
|||||
K7 ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 65 |
||||
mislam deka kosovo treba da e nezavisna drzava, toa e nejzino pravo koj nikoj ne moze da i go ospori (vo denesen svet bi trebalo taka da bide), toa bi bilo podobro i za srbite i za cel balkan
mislam deka namesto da se koncentriraat na kosovo, srbite treba da gledaat na svojot napredok i da go priznaat kosovo. ako ne go priznavaat samo kako prasanje na gordost srbite mnogu ke izgubat. sto ke im e koga nema da mozat da se spravat so albancite koi ke izrazuvaat nezadovolstvo i toa opravdano a toa znaci pogolemi problemi za srbija i nejzin zastoj vo razvojot....toa mislam deka ne go sakaat samo ne se svesni...gordosta im go mati umot. Изменето од K7 - 21.Септември.2008 во 11:34 |
|||||
![]() |
|||||
cro ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
||||
moira srbite mi pretat, te molam prevzemi nesto, daj im nesto za smirenje. Kolku ja sakam Makedonija, uste ce ja posakam koga ce ja priznae Kosovo. Jel bre dali znas onu pjesmu " Nek puknu dusmani" |
|||||
![]() |
|||||
milano4ever ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
||||
i atomot bil nedeliv- nekoe vreme!
|
|||||
You live only ONCE!
|
|||||
![]() |
|||||
Ilirosss ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
||||
tiew sto vikat deka albancite ke se pobunat i ke ja delat makedonija sosema se vo drugata strana na kompasot, ako albancite se pobunat da znete deka toa ke bide pak protiv vlasta no nikogas protiv makedinija i makedoncite, makedonija ima 25.000 km2 i ke ostana tolku se dodeka ne se sluci apokalipsa.
jas kako naj nacionalist vo moete optestvo sum protiv delbata na makedonija, makedonija e cela i takva ke bide. Moira imam baranje do tebe se tie koi se obiduvat da vnesat omraza megu makedoncite i albancite da im gi brises postovite Изменето од Ilirosss - 21.Септември.2008 во 01:25 |
|||||
![]() |
|||||
Blue Magic ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
||||
Додека ме цениш како човек и како македонец и јас ќе те ценам како човек и како албанец. Факт е, низ историјата,македонците и албанците никогаш не војувале меѓу себе туку напротив се работеле заедно и сложно. Црна точка во мегусебните односи е само 1941-1945 кога биле албанците под влијание на бали комбетар и после 1968 кога македонците потпаднале под влијание на србите. Сега затоа сме ние тука да ги признаеме грешките што ги направивме и да градиме заедно иднина во оваа држава. |
|||||
![]() |
|||||
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
||||
joste malko i bice priznato!
|
|||||
You live only ONCE!
|
|||||
![]() |
|||||
Blue Magic ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
||||
Не се будали сами да си го уништат објектите и бизнисите што ги разработија години наназад. Тоа со поделба е само пуста желба на србите и работат на таа желба со подбуцнување. Само едно да ви е јасно...тој филм вие србите нема да го гледате, бидејќи излеговме попаметни од вас и учевме од вашите грешки. |
|||||
![]() |
|||||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||||
konecno eden covek u ovoj forum
|
|||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||||
![]() |
|||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||||
Кога ќе ти се дигнат арнаутите во западна македонија за федерализација на земја ке се зачешаш за главата
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Не треба да се признае Косово за инает на србите, туку заради тоа што косоварите го заслужуваат тоа.
Како ние што не сакаме грците да ни влегуваат во двор така и косоварите не сакаат србите да им попуваат |
|||||
![]() |
|||||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||||
![]() |
|||||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |