|
Која е најисправна религија? |
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Автор | |||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
KGB
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tocno. Efendija postot na Evangelos e dokaz deka glupo e da se pravi analogija na Vistinata so roba. |
|||
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Голема врска има.Која роба најповеќе се купува?-Секако квалитетната.
"Za sekoja roba ima kupec"... |
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Или пак најефтината
|
|||
|
|||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Голема врска има.Која роба најповеќе се купува?-Секако квалитетната. Е сега КГБ,ако се почувствува навреден,јас ти се извинувам,но,твое е да си ја браниш твојата вера,да ме демантираш,да развиеме дискусија.Или во спротивно нека се затвори темава,зошто повеќе од очигледен е нејзиниот провокативен наслов. |
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Efendija kakva vrska ima kvantietot so kvalitetot? |
|||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се знае.Онаа што најповеќе се шири,и на која самиот Бог и го дал името. |
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ima pravo zidarski.
Ajde sega nazad na temata: Koja e najispravnata religija ? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ajde malce olabavete site... epten na ivica se dvizhite so poslednite nekolku postovi...
|
|||
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mesinger toa i mi e poentata Bog koga gi sozdal Adam i Evaim rekol: "plodete se mnozete se napolnete ja zemjata". Covekot bil sozdaden da ima seks so svojata zena vo institucijata brak i da uziva vo nego a ne da se vozdrzuva i da se isfrustrira pa posle da stane pedofil kako sto pravat katolickite svestnici. |
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа зошто ме прашуваш мене кога знаеш дека сум од лажниот Вавилон?
Прашај си ги тие од Стражарската кула, тие ќе ти одговорат правилно, како ова со Петар девственикот Изменето од EvAngelos - 21.Март.2008 во 22:59 |
|||
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zatoa katolichkite sveshtenici ne se zhenat!
Znaat tie za jadec! A vamu, ako gi prashash zoshto ne se zhenat, odgovaraat - zatoa sto i Isus ne se ozhenil. Pametni, ja drzhat tajnata samo za sebe! Samo ne sum siguren dali vekje ja nadminaa brojkata od 144.000 dushi ? Rabotata ja kompliciraat site onie milioni drugi niz svetov koi ispushtija dusha bez da ja doznaat ubavinata drugata Bozhja kreacija... Изменето од Messenger - 21.Март.2008 во 22:58 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
KGB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Evangelos ne mi odgovori na prashanjeto? Ne spamiraj ako ne go znaesh odgovorot. Kako ke go znaesh odgovorot koga si del od lazniot Vavilon. |
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"освен оние сто и четириесет и четири илјади, кои беа откупени од земјата. Тоа се оние, кои не се осквернија со жени; имено, тоа се девственици" (Откровение 14:3-4)
Овој стих воопшто не е "шифриран". Во него јасно се вели дека тие 144000 ќе бидат девственици. Петар бил женет значи не бил еден од тие 144.000.
Заклучок:
Библијата е во право.
Стражарска Кула не се држи до Библијата.
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |