|
Како се викаше????? |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам еден другар кој е фанатик за филмови и кога сакам да го прашам за некој филм дури и не му го кажувам ни името на глумците (пошто не ги знам ), само му ги опишувам или му кажувам у кој друг филм глумеле и овој се ми кажува Цар е! Па колку и да не знаете - сигурно би можел и јас да ви го најдам одговорот |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе јас имам премногу филмови гледано ......ни сама не знам колку тоа многу ама со насловите ич добро не стојам. во двд-тека проверуваат на компјутер кој го имам гледано а кој не за да го земам
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eee bas interesna tema..momentalno ne mi ide neso na pamet..ali obavezno ovde ke se obratam koa ke mi dojde..
|
|
taurus 88
Нов член Регистриран: 17.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗДРАВО! ЗНАМ ДЕКА ПОСТОЈАТ МНОГУ ФИЛМОВИ ЗА КОИ НЕ ГО ЗНАЕТЕ ВИСТИНСКИОТ НАСЛОВ А ГИ ИМАТЕ ГЛЕДАНО...ПА ЗАТОА ЕВЕ ДОБРА ИДЕЈА МЕЃУСЕБНО ДА СИ ПОМАГАМЕ СЕ СО ЦЕЛ ДА СЕ ДОЗНАЕ ИМЕТО НА ФИЛМОТ..
ИЛИ ПАК АКО ГО ЗНАЕТЕ ФИЛМОТ СО МАКЕДОНСКИ,СРПСКИ,ХРВАТСКИ,ПРЕВОД МОЖЕВИ ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ СО ОРИГИНАЛНИОТ НАСЛОВ(АНГЛИСКИ ИЛИ КАКО БИЛО)СЕПАК И ВИЕ ТРЕБА ДА ПОМОГНЕТЕ СО НЕШТО ИЛИ ДА КАЖЕТЕ КОИ ГЛУМЦИ ГЛУМАТ ИЛИ НАКРАТКО ДА ЈА РАСКАЖЕТЕ ПРИКАЗНАТА... Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 23:13 |
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |