IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Како се викаше?????
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се викаше?????

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 567
Автор
Порака Обратен редослед
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 22:36

Имам еден другар кој е фанатик за филмови и кога сакам да го прашам за некој филм дури и не му го кажувам ни името на глумците (пошто не ги знам ), само му ги опишувам или му кажувам у кој друг филм глумеле и овој се ми кажува Цар е! Па колку и да не знаете - сигурно би можел и јас да ви го најдам одговорот

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 21:01
абе јас имам премногу филмови гледано ......ни сама не знам колку тоа многу ама со насловите ич добро не стојам. во двд-тека проверуваат на компјутер кој го имам гледано а кој не за да го земамнамигнување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 20:58
Eee bas interesna tema..momentalno ne mi ide neso na pamet..ali obavezno ovde ke se obratam koa ke mi dojde..
Кон врв
taurus 88 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Март.2008
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај taurus 88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 15:26
ЗДРАВО! ЗНАМ ДЕКА ПОСТОЈАТ МНОГУ ФИЛМОВИ ЗА КОИ НЕ ГО ЗНАЕТЕ ВИСТИНСКИОТ НАСЛОВ А ГИ ИМАТЕ ГЛЕДАНО...ПА ЗАТОА ЕВЕ ДОБРА ИДЕЈА МЕЃУСЕБНО ДА СИ ПОМАГАМЕ СЕ СО ЦЕЛ ДА СЕ ДОЗНАЕ ИМЕТО НА ФИЛМОТ..
ИЛИ ПАК АКО ГО ЗНАЕТЕ ФИЛМОТ СО МАКЕДОНСКИ,СРПСКИ,ХРВАТСКИ,ПРЕВОД МОЖЕВИ ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ СО ОРИГИНАЛНИОТ НАСЛОВ(АНГЛИСКИ ИЛИ КАКО БИЛО)СЕПАК И ВИЕ ТРЕБА ДА ПОМОГНЕТЕ СО НЕШТО ИЛИ ДА КАЖЕТЕ КОИ ГЛУМЦИ ГЛУМАТ ИЛИ НАКРАТКО ДА ЈА РАСКАЖЕТЕ ПРИКАЗНАТА...

Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 23:13
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 567
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.