IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОВИЗИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОВИЗИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 70>
Автор
Порака Обратен редослед
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 14:13
Milioni eyra vlozeni vo Evroviziska kampanja...
A nie so smeshna suma,sakame u Evropa...

Изменето од Valerija - 27.Мај.2008 во 14:23
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 14:11

Да...но Изреалецот беше вистинско...големо...
   и ...пријатно ...изненадување...трепкање    намигнување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 14:06
Eh,Island mnogu mi se dopadnaa
This is my LIFE...
Prekrasen dance ritam...e takvi pesni obozavam,...
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 14:05

За малку ќе заборавев да ги спомнам и Исланд...
  и тие исто така ми се допаднаа.........трепкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 14:04
Ukraina,da
Interesen nastap, scena,kostimografija...se soglasuvam..
Izrael -glas,wwwooow....
Turcija posle nekolku slusanja...mi ostava dlabok vpecatok
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 14:01

голема%20насмевка  Грција ја спомнав...погоре....изненадување
         мои фаворити беа....Изреал...Украина...Турција....голема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:58
Nemoj da mi kazes deka Grcija trebase da izvojuva pobeda

Изменето од Valerija - 27.Мај.2008 во 14:00
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:58
Koj bese tvoj Favorit za pobeda,ovaa godina ,Blashka???
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:56

Иако русите имаа ...интересен настап...но не верувам
   дека баш ...заслужено...победија.....голема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:53
Еден милион евра потрошил победникот Дима Билан за својата подготовка за Евровизија, притоа олимпискиот шампион по уметничко лизгање Евгениј Пљушченко и виолинистот Едвин Мартун се вклучиле во натпреварувањето без финансики надомест.

Вкупно половина милион евра платила украинската пејачка Ани Лорак која што се пласираше на второто место, за ефектната сцена  со огледалата. Облеката на Лорак чинела 200 илјади евра.

Според весникот, овогодинешните дебитанти од Азербејџан вложиле седум милиони евра само за својата рекламна кампања.

Рекорден број земји - 43, зедоа учество на овогодинешниот избор за песна за Евровизија.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:50
Rusija imase interesen nastap i togas i sega...
Prekrasna scenografija...
Mene bas mi se dopadna...
Tancot na Evgenij Plushenko na lizgalki...okolu Dima i Ungarskiot violinist Edvin Marton na stradivarius violina,prekrasen,spoj na Umetnici na edno mesto....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:48
"Ruskite pobedi se nizat-Fudbal,hokej i sega Evrovozija-izjavi Bilan vo Belgrad ...
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:47

Грција...Германија...Франција...не ми се допаднаа воопшто...
  а и Русинот....многу подобар беше минатиот пат...отколку
  сега......тага
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:42
Ukrainskata premierka,Julija Timoshenko ne bila presrekjna od Pobedata na Rusija,izjavuvajki deka nejzinata zemja e vistinskiot pobednik,
"Znam deka TI SI PRVA"-rece taa vo pismoto do ukrainskata pobednichka Ani Lorak,no Evropa tolku cesna i nezna,ne mozese da se pomiri so idejata Ukraina dva pati da bide domakjin na Evrovizija....

Auuu...ama SAMOUVERENOST KAJ UKRAINCIVE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.