|
Дали БОГ знае се’? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne,dae apsurdno tuku i povece od toa!
|
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tooooooooooooooooo
znaci te sfativ odlicno e APSURD E SLEPA VERBA bez da si covek koj sto misli i saka da doznae , da, a so ako...??? prekrasno covecki Mesi sampion si |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bidi tolku siguren deka prashanjeto e apsurdno. Za vernik, koj samo prifakja dogmi bez da prashuva, se slozhuvam, kako sto reche anakin, sekoe prashanje koe ke ve stavi vo dilema i vo sostojba na razmisluvanje i eventualno prevrednuvanje, mozhe da go smetate za apsurdno. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ono ako me pitas mene , bi ti rekol site temi vo veronautikata se apsurdni
zapravo sve e APSURD no jas ne se prasuvam, jas ne sum od tuka samo patuvam i mozam samo da vi ponudam dorucok vo trevata bas sega serviran na livada odvaj razbudena pola sonliv baram po dzepovite , so sto da platam za dorucokot vo trevata Изменето од anakin - 28.Јануари.2008 во 23:41 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Respektirajte se vie i ponataka,no,jas si ostanuvam na moeto mislenje deka temava e promasena!
Navistina mnogu apsurdno e da go prasas nekoj vernik sto znae Bog!-A vie kako sakate ,toa e vase pravo! |
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
khaleefah, ti go zavredna mojot respekt i go odrzhuvash i natamu. Ti blagodaram na odgovorot i tvojot izgraden stav deka ako veruvash vo neshto, togash nema zoshto da se plashish da odgovorish. Stravot e najgolemiot neprijatel i tvoite brakja po vera toa treba da go nauchat. Ne e vazhno zoshto jas prashuvam i sto bi prashal potoa. Ne e vazhno sto pravi drugiot chovek, vazhno e sto pravish ti. I ako toa go pravish iskreno i so najdobri nameri, togash sto i da napravish, se ke bide vo red. Ti im go obeli obrazot na site onie koi se hrabri vo zborenjeto zaedno, no nemaat sekogash hrabrost da se ispravat samite i da go kazhat onoa sto go mislat. Ne prashuvam sega nishto. Sakam tvojov odgovor da ostane vaka sam, kako perjanica, i site da go gledaat kako primer. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Braka moi zasto ne odgovarate? Zar se plasi Allah dz sh od vistinata?
Zarem ne rece Allah dz sh vo Quranot "Koga ke videte nekoj da gi odbiva i ismejuva Allahovite znaci ,togas ne sedete vo nivno drustvo se dodeka ne zborat nesto drugo..."? Ako smetate deka e ova ismevanje na Allah ili odbivanje na negovite ajeti togas ne posetuvajte go forumot. Messenger Allah vo Quranot veli" On go znae i skrieniot pogled na okoto i ona sto go krijat gradite(srceto)". On znae sto bilo ,sto e i sto ke bide. Allah e Seznaen i Sovrsen. Sve gleda,sve slusa,sve znae. Stvara,upravuva,dizajnira,odgovjuva sve na zemjata i neboto. On e pricinitel na pricinite. Znaci odgovorot na tvoeto prasanje e Da! Allah(Bog) znae sve sto se slucilo ,se slucuva i ke se slucuva. Iako otprilika znam zasto prasuvas i sto ti e celta so prasanjevo sepak nie kako vernici sme dolzni da ti odgovoreme |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lut sum na zavisnici! |
|
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
позеленев од завист
|
|
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вие многу си се сакате
A tebe da ne tie krivo
|
|
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вие многу си се сакате
|
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako da te zaboraveme brate!-bez tebe nikade ne odime! |
|
|
|
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne me zaboravajte i mene!!I jas sum so vas Braca....I do Mesinger,Mesinger zssss mi brises postovite so mu gi upatuvam na antony?????ne e fer a??ako nekomu treba da brises post,najprvo brisisigi tvoite,pa posle na toj antony.a mesinger????
Selam Alejkum. Braca.. |
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |