|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <1 56789 86> |
Автор | |
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа не е толку лоша идеа
на место сол да пуштите пиво во Вадарот |
|
old d4b3
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш престој
20 евра од ден,со панорамски двокатен автобус за 20 минути си на плажа. Или да компензираме со пиво |
|
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми фрлете бе ако може фрлете хималаjска сол - така ем на море ем на Хималаи ке доагаме |
|
old d4b3
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Откако ме послушавте со ајкулите,и видниот интерес на
бугарските државјани за туризам на море во Македонија... Мајката му е да фрлиме сол во Вардар. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја онака...Нешто музика ако им треба за мерцедесот.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќути, ако им текне и шатори да стават... може комотно уште една тужба да им опнеме, дека препишуваат од нас. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да лупне патент по совреме на контрапротестите...
Да не утре наши деца маки си мачат,ко ние денес со ајварот. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прошетајте го Грујчо низ Гази Баба...Пет години ми е стопирана денационалицазијата.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da im dodeli orden ili po pola milion dolari/evra na site preziveani borci od prvata svetska vojna bez razika za koja vojska i drzava vojuvale.
Toa go zasluzuvaat..treba da se ima obzir prema tie lugje....ako ne e docna.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со оглед дека најавија оти ќе вработуваат советници...
Да ја земат оваа како странски консултант. Какви плати нудат не верувам дека ќе остане рамнодушна за да одбие. |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убавезно оној кој ке го пали огнот да има посетено и К*рс по ППЗ.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So zakonska ramka da go ovozmozi odenjeto na Kolede,t.e. koj saka da odi na Kolede da ima licenca,koja se dobiva so polaganje pred drzavna(vladina) komisija...
vakva licenca ima mi cini zasega samo UJP,nekolku banki pomegju koi najpoznata e Narodnata Banka.. nekoi sitni ne tolku vazni grupa-gradjani... i treba da se liberaizira i ovoj segment za dolznicko-doveritelnite odnosi pomegju site subjekti vo drzavava. Cestit Bozik.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАНАКИЕСКИ: “Не сум задоволен од работата на на МАкедонија пат“ Ова како описна оценка : “ученикот покажа недоволен интерес и успех.....“ Ниту Јанакиески е учител, ниту директорот на Македонија Пат е учениче-првоодделенче. Се знае како се прават тие работи: ако директорот дозволува на 20-30 цм снег да се блокира половина Мзкедонија или од првиот налет на туристи во лето, да се ствараат целодневни застои по патариините... дајте друго дете, ако ова не го бива! Наместо да свикувате кризни штабови за 20 см снег. |
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja posledna nedela u mesecot,da si odberat koja bilo TV-stanica i edno-dva saata da odgovoraat UZIVO na prasanjata na gledacite...u vrska so sve i svasta...
Mislam deka ke postoi porelaksiracka atmosfera megu narodov... |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |