IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Гатање на карти или кафе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Гатање на карти или кафе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 17>
Автор
Порака Обратен редослед
Дак Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 23:06
BisernA,ти не си змеј,ти си пеперутка нежна,мила,срамежлива по природа.Нестрплива,не злонамерна,но љубоморна,но никогаш не си злобна,не си зло памтило,осветољубива да.
Љубов и само љубов
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 19:47
ај и мене... еве шмрк шмрк...

и што виде.... змеј...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2009 во 14:36
Еј,па каде си galenaa,филџанот скоро ќе се исуши,камен ќе се стори за желбата
Љубов и само љубов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 17:39
Originally posted by galenaa galenaa напиша:

Dak jas svojot fildzan veke go prevrtiv ,kazvaj so ima Samo cekaj da se poisusi malku da ne mi rasturis kupceto so pari

Хахаха,епа ајде да пробам
Немој да преземаш нешто за што во потполност не си сигурна,
неможеш да мамиш,сакаш на среќа да ти успее(се однесува за
некоја работа поврзано со престиж)За таа работа се чувствуваш дека некои луѓе ти свртеле грб,се чувствуваш осамено,изневерено,не се како што си замислувала,но причекај некое извесно време,се ќе си дојде на свое место.
Околу финансии(хахаха тоа највеќе ќе те интересира)не гледај друг кој што има,неможеме сите да имаме што и другите.Не се нервирај,и навистина се немаш многу подновено во гардероба,но и таа што ја имаш е повеќе од солидна.Понекогаш мислиш дека ти е доволно и онаа што го имаш,барем имаш да се почестиш со друштво...те очекува приатна дружба,убав поминат ден.Инаку монотонијата те убива...не си мрзелива личност,но овој период ти одговара излегавање.
Љубов,романтична личност,препоптентна,никогаш не ги покажуваш своите вистински чувства,страв за да не бидеш повредена,понекогаш мислат дека си ладна личност,но не е така,ти и премногу имаш љубов во себе,едноставно неумат,незнаат како да досегнат до тебе.

Бреј што се изнакажав во еден талог од кафе.

Љубов и само љубов
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 02:23
Не заборавај желба да стиснеш...голема%20насмевка
Кон врв
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 02:15
Dak jas svojot fildzan veke go prevrtiv ,kazvaj so ima Samo cekaj da se poisusi malku da ne mi rasturis kupceto so pari
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 18:18
Еј,ајде ќе се зезаме,ќе замислиме дека сме пиеле кафе и сме го свртеле и ќе си гледаме еден на друг па кој погоди погоди
Љубов и само љубов
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 11:40
igi vrti fildzanot ke ti gledam koj veruva vo ovie raboti
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 22:01
Ми се случило наместо мене да ми гледаат,јас на нив им гледав и тоа кај еден турски ром .На масата ги здогледав бројаници,ги зедов во рацете и почнав да му гледам,хахаха за чудо се му погодив а тој забезвекнато ме гледаше и ми кажа:сигурно тоа е поради бројаниците,остави ги,во нив сеуште има дел од мојата енергија...дрн дрн јариња,несакаше да признае дека сум подобра гатачка од него
А,замислите,истиот се обиде да ми продаде „чудотворна вода која исполнува се што ќе помислиш„кава глупост,од кај јас да знам дали таа вода е тоа што е,или обична вода наточена од чешма...хахаха нашол тој во која црква да се крсти
Љубов и само љубов
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 19:43
Мене ме сретнува жена на улица и ми вика, ти ќе се шеташ во странство, имаш некои луѓе кои се обидуваш пријатели да останеш... И така си ја слушам, и, и викам, немам пари да ти дадам. Таа, ај па и ти ни за едно кафе? Немам ни за едно кафе... И нормално на крај ти вика ќе зажалиш за ова. Значи колку сакаме ние да веруваме, сепак тоа е потсвеста наша, која има желби за нешто неисполнето итн... Нема таков човек кои нема некои желби, само човек треба да знае вистинските зборови да ги анјде, општо да ги зборуваш.... И на крај човек ќе поверува... Но сепак ние самиот си ја креираме судбината, има сигурно некој Горе, што ни ги покажува патиштата, ама на крај ние сме тие што одбираме, дали ќе отидеме лево или десно...

Изменето од mmomirovski - 10.Јануари.2009 во 19:43
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:21
Не верувам во гатчи од мои скуства,ништо не погодија,и секој од нив ме подзапрашаа„А,дете имаш ли/„lol,каква бесмислица па јас не дојдов кај нив јас да им кажувам туку тие мене да ми кажат
Љубов и само љубов
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:02
Babini devetini
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 18:43
hahahahah колку прекрасни сториии... мислам многу логично размислување, но сепак има луѓе кои што се СТВАРНО надарени !!!
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
monitor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Декември.2008
Поени: 97
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај monitor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 16:22
НЕ САКАМ НИКОЈ ДА МИ КАЖУВА ШТО ЌЕ МИ СЕ СЛУЧИ ВО ИДНИНА.ЧОВЕКОТ ТРЕБА ВО СИТЕ ЖИВОТНИ СИТУАЦИИ ДА СЕ
ПОТПИРА НА ЗДРАВИОТ РАЗУМ, ВО СПРОТИВНО СУГЕСТИЈАТА ЌЕ УПРАВУВА СО ВАШИОТ ЖИВОТ. ОВА ЗАПОМНЕТЕ ГО.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.