IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој тоа си игра со животите на пациентите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој тоа си игра со животите на пациентите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
Автор
Порака Обратен редослед
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 16:54
Originally posted by orlov orlov напиша:

Бог нема да чува. Бог гледа ама како си тргналглупчо изгледа и ќе го предизвикаш да те посети.

ooo,...stara budalo!,..ti mu vikash kjuti,..a ovoj pak ,.. vo nedostatok na drugo,..pochnal i da kolne kako nekoja ciganka,...samo,..bidejki e pobozen,...valjda i go znae ona,....ne kopaj ...na drug,...za da ne padnesh ti vo nea!............star глупчо!

,....vekje pochna i na zivci da mi idesh!...koj uostalom tebe i te spomnal nekoj nekogash ,pa si se fatil za mene kako sakat za,...shtaka?!?!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 15:14
Да, моира. Темата е за Здравството. Ама овој човек и после три примедби дека треба да си пишува таму кај има простор да пишува и да ме остави да не досадува тој упорен до немај каде.
Ај да видам до каде ќе оди. Од мене е слободен.
Ќе му одбијам од ДАРАТА.
Нека си тера, само ќе расипе интересна тема од која сите сме дирекно или индирекно засегнати.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:58
...temata beshe vo vrska so zdravstvoto ako ne se lazham...podforumot Politika...!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:53
Бог нема да чува. Бог гледа ама како си тргналглупчо изгледа и ќе го предизвикаш да те посети.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 22:38
   bog da chuva,...ti mu vikash da ,..kjuti,...ovoj pak si go tera ,..svoeto!,...e, pa,..shkrabaj i ponatamu,...bash me zabole,...куче...staro! !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 14:36
Brzi Gonzales,
posetija mojata tema za zdravstvoto kade mojot blizok go gubi zjivotot poradi tvoite zdravsvenici i Zdrzvstvo i vo mojot blizok obidise da si prepoznaesh nekoj tvoj blizok pa potoa kje diskutirame. Inaku so takjovalinja kako tebe ispod chest mi e da diskutiram na seriozni temi. A, veke dva pati te zamoliv da me ostavish na mir. Ne dolichno e ama ne bi mozjel nishto drugo da ti kazjam i posakam do shto poskoro go pochuvstvuvash toa koe jas go chuvstvuvam pa belkim togash kje se smirish
глупчо.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 00:06
taka li te nauchile be,..orlich?,...e ,pa,...ni za toa ,..ne si vo pravo!,...koj znae dali za neshto i ,...si!,...osven deka si,...postar!намигнување

ps.,....namesto da molish,..naprazno,...podobro da ne ,..komentirash!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 21:56
Брзаковски,
дај еднаш бре свати дека секогаш постариот е во право, и молимте престани веќе со коментари за оваа работа. Веќе втор пат те замолувам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 00:33
orlich,...jas ne ubeduvam nikogo,...ti si toj shto saka da im nametne neshto na drugite,...jas si go kazuvam samo toa shto go mislam,...a, ti si zapnal deka ,..tvojata e ,..."vistinskata",...vistina,..makar bila i za,...ne veruvanje,..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 00:08
Originally posted by brza brza напиша:

eh,....bil ti uteshen ,..ili ne,...toa e tochno,...bash ,..taka!

Брзаковски, повеќе од сигурно дека е така..........само што толку си запнал да се правдаш...........а во суштина сакаш да наметнеш свое мислење и убедување. Грешка ти е тоа. Мислам дека со ова расчистивме и дека повеќе нема да реплицираш на мои постови ма колку и да ти се интересни или да сакаш. Воздржувај се асмо така ќе бидеме свои на свое.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 19:12
eh,....bil ti uteshen ,..ili ne,...toa e tochno,...bash ,..taka!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 17:54
Originally posted by brza brza напиша:

ah be ,...orlich,...da se barem edna tretina kako mene,...sosema podruga ke ti bide drzavata tvoja,.....treba da zalish shto ne e taka!,...mozebi i tvojot blizok ,...sega ke beshe ,..ziv!

Ако ова е обид да ме утешиш добро. Но како и да е сепак фалати што бар се обидуваш да ме убедиш.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 14:17
ah be ,...orlich,...da se barem edna tretina kako mene,...sosema podruga ke ti bide drzavata tvoja,.....treba da zalish shto ne e taka!,...mozebi i tvojot blizok ,...sega ke beshe ,..ziv!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 02:27
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

A ima umreno dodeka cekale plata ?

Да, лекарите чекале плата и кандидатите за директорска фотеља решење на УО. А, за тоа време пациентот умрел, оти како и brza и нив умот и видот ги издавал, па не им било важно дали пацинти има и дали од нивната интервењнција зависи нивниот живот.
Заклучок:
Пациентот поради нивната небрежност умрел.
А, brza со неговиот ум каде ќе завршои незнам.
Можеби и во даден момент ќе му биде цимер на мојот близок.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.