|
Свекрви |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivejte zaedno?
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
MoriZeno
Нов член Регистриран: 14.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh jas ke bidam NAJISKRENA od site... NE JA SAKAM BRE...nikogas ne sum ja sakala, i nema da e sakam. Ona pravi problemi izmegu mene i mazot mi.. mnogu e ljubomorna sto se slozuvame so nego,i sto stvarno sme zaljubeni, i ako pominaja 15 godini vo brak kade sto sme-non stop ni pravi problemi i samo misli on e nejzin i ne treba so mene da pravi muabet samo so nea... bog da cuva e zenata.. nema babicka ljubov sprema decata moj, samo sinot i e i ke bide kral..i so takov licnost nemozes na kraj da izlezes.. i kolku pati ja imam bataleno, ali se pak mi smeta sto misli deka sum 'budala'.
Изменето од MoriZeno - 14.Март.2009 во 18:56 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be...ziva-i POZDRAVA od mene
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,...ushte li ti e ziva svekrvata,...mammo?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chitam pogore neshto...kao....razlichni kujni.....ova-ona
Ma ,nejze za ljubov i kujnata bi i ja prepushtila shto da ne, neka se raduva zenata... |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...treba treba...heheheheee ...zasho znaete kako se reklo...ako stvarno sakate da go naljutite mazot kazete nesho losho za roditelite negovi... |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехехехех свекрви......малце треба да се повнимава на нив. |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi ima zeni ( snaai ) sto imaat pricina da ne si ja trpat svekrvata... No jas ne sum od tie! Nikogas nisto ne mi zgresila, sekogas se trudela da mi ugodit, sekogas imam podrska od nejzina strana! zosto da ne e trpam koga nemam pricina!!! Normalno deka sverkvami nikogas ne ke ja sakam kako sto ja sakam majkami, no mislam deka toa e sosema normalno!!! |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poznavam mnogu luge shto ne si gi trpat mazite/zenite, rodenite deca, rodenite roditeli, ne komuniciraat so braka i sestri i normalno ni so svekor/svekrva. Ocigledno ne ke e do svekrvite.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...cccccccccccc... |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde vi se molam dosta so toa korekten odnos drn,drn,abe kazete si jasno i glasno NE JA TRPAM i kraj
|
|
apce
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...oti mor, ne ja kanish kaj tebe na gosti da posedi malce dve-tri nedeli so sNaumche tvoj mama...ja vikash mama? |
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свекрвата је арна, таја ми го родила Науме, ја поштујам така ќе и појда на визита ко имам време, ќе и оденса кафе, слатки,блуза некоа на пример, папучи, ќе и го напуна фрижидеро- и ќе и ја затвора устата.
И после нормално- Благородна е најблага од сите, мед! |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUPER SI SE I SNAITE.............A I SVEKRVITE.............KOGA IMA VO EDNA KUKA RAZBIRANJE,,,,,POCITUVANJE,,,,LJUBOV,,,,,SLOGA,,,,,,,NEMA POTREBA OD PREPUCAVANJE I KARANJE EDNA SO DRUGA...............
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |