IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Опуштено со Тони и Дејан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опуштено со Тони и Дејан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 22>
Автор
Порака Обратен редослед
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2009 во 12:22

Само во последнава емисија, не се слушаше толку неговата смеа, затоа што го ,,надминаа,, Маја, Душица и Јапан...!!!   голема%20насмевка
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2009 во 18:07
Тони е супер, Део исто... емисијата им е баш таква какво што и е името... опуштена... едни од ретките наши емисии од ваков тип што ми го задржува вниманието
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 19:36
ccc kolku bea otkaceni snosti
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 23:15
Како што сум се смеела у петокот,кога беа гости Маја Синадиновска,и Јапан мислам дека никад нема да се смеам..можеби стварно на моменти се трескаат глупости некои, ама па и за тоа е емисијата,тоа и е целта да бидеш Опуштен..затоа и е Опуштено..може малце да се смени терминот малце покасно пошо Тони малце почна да забегава со пцовките и мрсните вицеви.. али и да сакам да глеам друга емисија ниедна нема да ме насмее ко оваа,иако многу зависи и од гостите..мое мислење..

Изменето од Eli - 21.Јуни.2009 во 23:16
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
гјувеза Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гјувеза Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 22:12
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

[QUOTE=гјувеза] MNogu e mudar ,mnogu znae da gi stavi nestata na pravo mesto...ama me nervira ponekogas negovoto idiotsko gromoglasno smeenje toj najveke se smee....A toj Dejo ili kako go vika mi e prav debil i neznam sto e fintata tamu sto sedi ....

veruvaj mi draga...od "mudar"...on gi ima samo prvite 4 bukvi [/QUOTE

EEE toa neznaev ama dobro e koga ima koj da ni kaze,zosto tie takvite sto se catalat obicno im nedostasuva "TOA"so cetiri bukvi,ama sepak e interesem,ovaa sezona poslabo go gledam souto sepak podzakacam po nekoj insert ne sum zavisnik od niv,a i Sitel slabo gledam vo poslednovreme samo repriziraat emisii od hrvatski RTL koi veke sum gi gledala

Изменето од гјувеза - 19.Јуни.2009 во 22:13
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....

Кон врв
sexycat Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2009
Локација: Macedonia
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexycat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 18:03
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

...dragi moi veke odamna pagam u epilepticki seansi poradi gorenavedenava emisija li e..show li e..ne znam sto ke e..ve molam za vasite razmisluvanja..Odnapred blagodaren.
Emisijata e eno od najodvaratnite nesta na televizija, toni mihalovski e edna teska budala koja ne znae nisto pametno da kaze osven da trese gluposti i da bide krajno stereotipen .
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 17:41
i tini i dejan i sitel neka pojdat malku do bugarija na odmor,
inace kako da se odmori narodov od gluposti?
Кон врв
jana1973 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Јуни.2009
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jana1973 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 16:37
tono mlaku preteruva,so meenjeto,zasto smetam deka toa ne mu e od srce,tuku taka pravi za da privlece pogolemo vnimanie
Кон врв
гјувеза Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гјувеза Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 14:50
MNogu e mudar ,mnogu znae da gi stavi nestata na pravo mesto...ama me nervira ponekogas negovoto idiotsko gromoglasno smeenje toj najveke se smee....A toj Dejo ili kako go vika mi e prav debil i neznam sto e fintata tamu sto sedi ....
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....

Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 13:48
Originally posted by BarbB BarbB напиша:

добар е Тони
ma Toni e extra,ali za na pazar...more takva karikatura ni za pazar ne e..A toa sto gostite "se smeat"...tacno e..samo ne sum siiguren dali se smeat na idiotskite monolozi..ili pa na nego mu se smeat
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
BarbB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BarbB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 11:19
добар е Тони
Кон врв
ss_derIvat_ss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2008
Поени: 113
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ss_derIvat_ss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 09:57
Kolku e Toni dobar moze da procenite gledajki gi kako se odneusvaat gostite. Se gazat od smeenje. Definitivno najdobra emisija mu bese so voditelkata na goli vesti vo koja emisija ja pozdravi Caci Pakovska so zelba da i gi iscisti odzacite
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 03:47
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

не ми е јасно што сите сте му се нафрлиле на Тони? ај кажете кој друг дегенски водител е најдобар? да имаше некоја јака конк*ренција па да можеш да го изделиш како најлош, оки не ме чуди што типов што ја почна темава го обожава Боки 13 намигнување

i mene ne mi e jasno

sigurno ne e najdobar/najdobra svinjata koja mnogu TV gleda kako sto vo svetov se oblekuvaat vo zeni taka i toj

a ovaj pa beter e mislam deka e "peac/peacka" ne me drzete za zbor (FIFI) ccc i kaj nas vakvi ima p...rista tranvestiti ili sto i da se

Toni barem e normalen
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 22:17
Originally posted by 21twety 21twety напиша:

i ja isto mislu kako tebe,znaci on si e sam na sebe tragedija i ako produzi kako sto e pocnaja koj znae do kude ke stigne,a svi tija koi sto ne iskacav upetak i sediv doma za da ga gledav znaci deka jos uvek ne znaev deka ima mnogo pointeresni i zabavni rabote koi sto mozev i zivot i vecer da ti ga razubaviv,a toj si svi tija koi sto su zaostanati mnogo vreme unazad i ne znaev sto e civilizacija ili pa su deca pred koi sto e tek zivot i sto treba maksimalno da ga iskoristiv i da uciv od mnogo popamenti ljudi nego e sto e Toni,on e ziv promasaj......

Браво за коментарот, особено за дијалектотголемо%20гушкање

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.