![]() |
|
Огледало |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 24> |
Автор | |
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па кога никој друг не ме сака... ќе се сакам сам себеси . . . ![]() ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Site ljuge so koi sme vo nekakov kontakt se nasi ogledala.
Kolku taa vrska e pobliska ogledaloto e posilno.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Hey Joe,so gorenavedenata slika za sebe go imas najubaviot nacin da se sakas sebesi najpoke na svet.Prav blagonadezen narcis
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
исто така... за себе сум ептен грд... одбивен сум сам на себе... не се чувствувам како Џо во тело(во)... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дома имам само едно---во банjата...доволно ми е. се гледам само на утрово и вечерта.
кога се гледам прв пат---задоволна сум...на другиот пат веке---магла |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
огледалото помага да го видиме она што не можеме да го видиме, тоа како другите не гледаат нас
сакам да се гледам во огледало, не дека мислам дека сум посебно убав, или нарцисоиден, туку токму поради горенавфедената причина
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Огледалце, огледалце мое,
кажи на светот најубав кој е?
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Поглед во огледалото, со затворени очи, обид да се слушне
тивкиот шепот од другата страна, исчекување, на ново непознато...
Поглед во огледалото со отворени очи....и одеднаш сваќаш дека,
покрај телото имаш и душа.....а на душата понекогаш и е потребен
дожд, исто како и на реката, но овој малку поинаков....надеж, вера,
љубов...причина да се живее...
|
|
![]() |
|
Dianna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Looking to the mirror, what am I?
A frightened creature locked inside My mother's hair, my father's eyes Memories, time rearranged for you Is everything changed for you? Do they make it better? Thank God for understanding |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
podobro mi e koga ne se gledam
i onaka samo ima podocnjaci razraneta usta i nos bljak |
|
![]() |
|
Dianna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Pogled vo ogledaloto
...nenamerno, popatno, slucajno.....Moeto ogledalo bese TI! Eden pogled vo nego, a tamu nisto dobro, nisto ubavo.Se redat sliki iljadnici, me vrakaat nazad vo minatoto. Se isplasiv. JAS? Sakam da go iskrsam, da go napravam pepel i ....namesto nego se skrsiv jas. Denes odnovo se izdigam od pepelta. Ogledaloto treba da se zaprasa pred da ni ja vrati slikata. |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Сите имаме огледала, но зависи кој како и што гледа во нив...
![]() Погледнувањето во огледалото, треба да значи видување на нова личност, од одразот... воспоставување контакт, без фокусирање на
косата, носот, тенот....туку таму некаде подлабоко... и тогаш ќе
разбереш што гледаш... дали ти се допаѓа тоа или не......
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ogledalo...hmmm nemozam da se zamislam bez nego
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
ogledaloto me obozhava ....
i sekogash mi dava volja...... zatoa shto koga ke zastanam pred nego..... sekogash sum prirodna i ednostavna.... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |