|
Какви чувства во вас буди поимот СМРТ? |
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Автор | |
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FREEDOM!
|
|
DeepBlue
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па знае колку и да ја избегнуваме да не потсети дека е помоќна од нас дека иде кон вас и немоќни сте и да и избегате ...баш како кога сонувате дека трчате а во место стоите.Чудно е чувството кога без никакво размислување за неа ја гледате како иде кон вас и стварно милион слики ви поминуваат за разни работи а минала само секунда и уште почудно е кога само ќе ве одмине ќе ви покаже колку немоќен сте и останува тоа чувство во вас останува таа слика и не знаете што да чувствувате кога и да на тоа се сетите среќа ...божја воља...и ден денес единствено што може да направам кога и знам дека тоа ми се случило на тој ден само одам да запалам свеќа
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cuvstva....nz kakvi se ama mnogu se slabi (osven za poedini licnosti). Kako toa da e sosema normalno nesto ako ne e prerano Blesav sum vo posledno vreme, kiznej sto mi e
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, олеснителни.
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smrtta osloboduva, zivotot opteretuva
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФАЈРОНТ ..........
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Какви чувства во вас буди поимот СМРТ?
Небудење |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некое ново искуство, ама да е што подалечно.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fantasticni
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
умртвени ...........
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Ej, so ubava fizura ima, kaj ja pravese ?
- Kaj Sreten, skapicok, ama go biva .... - Me zaeba Milan, a ke fatev 100 evra u picku mater, a be gi mestat utakmicite... - Vidi ja ovaa, pak so drug maz, i vtroiot go ostavi... - Bla, bla, bla...site sme gosti na ovoj svet...bla, bla.. - Alooo ! Ovde ima umren covek. Aloo !...a ? ...ja sum umreniot?... pfff i sega sum duh, zatoa nikoj ne me slusa... vidi ja Iiiii ! Ne doceka ni nekoj den da se oladam...oci ne simna od majmunon... |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga docnam,najmnogu sto mrazam e nekoj da me potsetuva-DOCNIS,POBRZAJ...VIDI KOLKU E SAAT...IMAS USTE 2 MIN... -Dobro,dobro znam deka nema vreme... Zatoa ne mislam na smrtta...toa e kako potsetuvanje... |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osloboduvanje
|
|
xereras
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |