|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Автор | |
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubomora ima i koga ljubov nema .............. od ZAVIST .... koga na primer , nekoj so nekogo se dopisuva a nekoj snima i broi poraki a ne e vo moznost da stori bilo sto vo vrska so toa ..... a da e najgadna rabotata , i pokraj site obidi , ne moze da mu e provali lozinkata za nikot pa da se iznacita raat
Изменето од miroslav_g8 - 08.Јануари.2009 во 19:30 |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e dokaz deka pojma nema sto e ljubov.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se dodeka e vo granici na " normalnoto " , do togas e o k ........... ljubomrata e odraz na ljubov kon nesto sto go imas ili nesto sto nekoj drug go ima a ti go posakuvas
Изменето од miroslav_g8 - 08.Јануари.2009 во 10:41 |
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku i da te saka ,ljubomorata ako ja ima vo pogolema mera ke premine vo omraza
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve je laz samo ti si vistinata se slozuvam so bijonse
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomora vo normalna granica e pozelna da samata i drugata osoba znae deka ne e sveedno sto se slucuva deka tuka postoi nesto povekje so moze da se imenuva kako ljubov.......dodeka ako nema ljubomora ,togas tebe ti e sveedno za licnosta i veruvaj mi tuka nema nikakva ljubov......ne postoi covek da saka i da ja kontrolira ljubomorata da ne ja eksponira na bilo koj nacin.....
|
|
galenaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vikaat pola majtap, pola vistina
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sekoja laga ima i vistina
|
|
galenaa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
butterfly sosema te podrzvam i jas go delam tvoeto mislenje
ljubomorata e najmal dokaz deka te saka |
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata se javuva samo kaj licnostite koi se golemi narcisii egoisti i koi se grizat samo za sebe.Tie ne znaat da saakat drug osven sebe,i se grizat samo da ne bidat tie koi ke bidat povredeni.Ljubomorata voopsto ne e znak deka nekoj te saka.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubomorata e neizleciva bolest ,nema tuka ni tolerancija ,ni sloboda,a najmalku e tocno deka ako e ljubonoren te saka,nema greshka
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e dokaz deka covekot e nesovrsen,
a (sovrsenosta) saka da ja postigne preku tebe. Dokolku dozvolis vrskata da prodolzi, nakratko, vrskata e katastrofa. |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека оди каде сака, колку време сака, со кого сака.....слободно........и нека ужива....... Кога ќе му го кажам ова што искрено и го мислам, а тој ќе остане со мене знаете ли тоа колку значи........? |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |