![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 52> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volsebno stapce
|
|
![]() |
|
DEFENDER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
gal taka e
![]() |
|
>>> COGITO ERGO SUM <<<
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
![]() |
|
![]() |
|
DEFENDER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
![]() ![]() ![]() |
|
>>> COGITO ERGO SUM <<<
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
ako nemas dusa nemoze materijalnoto da te napravi da bides posreken,ako nemas ljubov,zivotot pak nema da ti bide posreken,a ako nemas zdravje togas ke bidis sreken,i ke se molis da ozdravis.
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
nikogas ne treba da ulime na gospod,srkni zivi zdravi sto moze uste da posakame vo ovie migovi,nekogas zavrtete se malku nanazad zasto postojat nekoi sto ne se go videle zadisonceto ,postojat nekoi koi bi bile srekni da gi imat samo 2 nozi, nekogas za da ne se zagubime bi trebalo odvreme navreme da se zavrtime malku i nanazad.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da mi bide zdravo semejstvoto
![]() |
|
![]() |
|
da nema chat ke bidam posreken
![]() |
|
>>> COGITO ERGO SUM <<<
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
да бидеме сите на број................
|
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Se sto sega imam koga i vo idnina bi bilo taka bi bila najsrekna
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ништо повеќе од тоа што сега ме прави среќна
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....nekolku sitnici se dovolni za da ja imam nasmevkata zakaçena cel den.......edno kafe ,malku iskren muabet,edna gushka.......a matrijalnoto ,se e toa prolazna stvar.....
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
edna izniknata detelina od asfalt so cetiri lisja hahahahaha
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
edno "utro"
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |