![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 690691692693694 890> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
sakam da kazam ........da nemozesh nishto da mu kazesh i dokazesh .....se da se znaelo na 16 godini
![]() ![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Сдк... море бреее... а чупиња 7мо одделениее.... што не ќе видиш бе , снупи
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() сдк - MY врати се што поскоро...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
SDK JAVNO SE OTKAZUVAM OD FORUMOT......
DO DEKA OVDE POSTOJAT LUGE STO SAMO CEKAAT DA NAVREDAT I ISPROVOCIRAAT NEKOJ... ZA ZAL KE MI NEDOSTIGAT CLENOVITE OTI PREMNOGU GI ZASAKAV SITE I IDEV OVDE OD STO MI BEA DRAGI... AMA IMA EDEN ILI DVAJCA STO TE TERAAT DA SVATIS DEKA EDNOSTAVNO SI SVRTEL NA POGRESNO MESTO...KADE STO NE TREBA DA BIDES NA ISTA LINIJA SO NIV.......... POZZ ZA SITE MOI MILI I DRAGI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
sdk ., koga ke prochitash takvo neshto vednash povrati
koga neshto ke prochitam ne razbiram kako ne razbiraat ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
сдк некогаш ми се гади овде кога ќе прочитам нешто....
![]() |
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
saka6 sama da si legni6 ili vo drushtvo e podobro
![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
сдк ми се спие
![]() |
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
СДК за постот погоре пред да го испратам прво манав копи во случај да се заеби нешто и да не можи ни рисенд да помогни иако според арминистраторот е решен проблемот јас пак така праќам
оти кој ќе го пиши пак ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
СКД а јас ја сакам (најмногу) ![]() за недела мислев а не за Анита ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк..Ќе го преспијам овој дел што остана од викендот
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk...ja mrazam nedela
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
СДК..понекогаш ги мразам викендите
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 690691692693694 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |