|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 690691692693694 708> |
Автор | |||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
таман почна да ми недостига ВАЖНА, се појави мамба
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-Македонката Дијана Миликевиќ ќе участвива во Бугарското шоу “најди талент“.Вие немате можност да го гледате директо ,но преку интернет може.
Во тоа шоу участвуват само граѓани каде не су родени во Бугарија Изменето од емил - 24.Март.2010 во 21:52 |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мразам синапси
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk...gledam fudbal Inter -Livorno . Igra i nasiot Pandev Se uste e 0:0. FORZA INTER !!! |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-пиленца слатки
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk emilkako si
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-ако ја пуштиш и на трето место ќе истепаш рибата
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK....me nervira dozdov
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sdk bugarin kje mi objasnuva, kje se otrujam zimi se, aj vozi Mishko
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-
сакаш ли да ти обајснам или тоа е риторично прашање?
|
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сдк...среќа моја што научив дека некои работи не се за приметување не пак за коментирање...
|
|||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк да, признавам Потпишувам со двете раце дека е така |
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СДК....не ми се оди....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк-да.Имаш нов аватар
п.с.очигледно многу си вљубена моментално
|
|||
Внеси реплика | страница <1 690691692693694 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |