|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 690691692693694 729> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova iako e kafe-muabet, jas sepak kako sekoja dobra prijatelka i domakinka, so cel da ja ispolnam zelbata na diogen, spremiv ona sto go naraca....ne znaev tocno sto saka od italijansite pasti, pa napraviv poveke...da se najde..........i nikoj da ne probal od pastive i vinoto, sem diogen ako ne ve pokani
eve i vino, ne znaev kakvo pies, belo ili Crveno |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke bidam iskren..tvrdoglava licnost sum..so principi koi bas nekogas i samiot priznavam deka ne m cinat...ali vasata nesebicna spontana poddrska posebno od moira so kolacinjata,ti granny so jabolkata..Valerija so na samo nea svojstveniot nacin..Djakondo...i Bisernoto Devojce i nejzinata zaprepastenost poradi mojata "zuta minuta"....mi pomognavte...da go smenam k*rsot...onaka kako sto jas znam da go napravam toa....fala vi na site ...uste edna golema...(soberete se site eden do drug) od mene...diogen ve site
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be udri brigu na veselje...sto se sekiras...pa forum i forumdzii za sto se..i mislam deka tuka se steknuva iskren prijatel...sekoj si e iskren i milo ke mi bide sekogas da pomagam ako mozam
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
granny...ogromno blagodaram na tebe isto taka za podrskata sto mi ja dade..stvarno mi ese tesko proslive 2 dena..no kako vikaat....ona sto ne moze da te ubie moze samo da te napravi posilen ...falati sto me trpese koga bev pateticen...fala vi na site...diogen ve silno
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daaaaa, i toa vo krvavo izdanje
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima kafe za mene?
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...by the way jas ja zastapuvam stranata na advokartite..mislam da nema zabuni |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka svati deka sepak racete na "advokatite" mozat da bidat pokrvavi od onie na lugeto u beli mantili
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma ti si od onie NAJPLEMENITITE DOKTORI, onie so pogolemo srce
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ме и ја како тоа доктори помалку:??? па и ја носам бела униформа
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo bidi vnimatelen so doktorot, da ne te imunizira
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveli i drugpat Kazi mi sega se e OK, taka
Изменето од moira - 28.Јануари.2008 во 01:39 |
|
Внеси реплика | страница <1 690691692693694 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |