IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 690691692693694 729>
Автор
Порака Обратен редослед
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 02:41
Ova iako e kafe-muabet, jas sepak kako sekoja dobra prijatelka i domakinka, so cel da ja ispolnam zelbata na diogen, spremiv ona sto go naraca....ne znaev tocno sto saka od italijansite pasti, pa napraviv poveke...da se najde..........i nikoj da ne probal od pastive i vinoto, sem diogen ako ne ve pokani

eve i vino, ne znaev kakvo pies, belo ili Crveno
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 02:39
Ke bidam iskren..tvrdoglava licnost sum..so principi koi bas nekogas i samiot priznavam deka ne m cinat...ali vasata nesebicna spontana poddrska posebno od moira so kolacinjata,ti granny so jabolkata..Valerija so na samo nea svojstveniot nacin..Djakondo...i Bisernoto Devojce i nejzinata zaprepastenost poradi mojata "zuta minuta"....mi pomognavte...da go smenam k*rsot...onaka kako sto jas znam da go napravam toa....fala vi na site ...uste edna golema...(soberete se site eden do drug) големо%20гушкање od mene...diogen ve љубовsite
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 02:29
a be udri brigu na veselje...sto se sekiras...pa forum i forumdzii za sto se..i mislam deka tuka se steknuva iskren prijatel...sekoj si e iskren i milo ke mi bide sekogas da pomagam ako mozam
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 02:21
granny...ogromno blagodaram na tebe isto taka za podrskata sto mi ja dade..stvarno mi ese tesko proslive 2 dena..no kako vikaat....ona sto ne moze da te ubie moze samo da te napravi posilen големо%20гушкање...falati sto me trpese koga bev pateticen...fala vi na site...diogen ve големо%20гушкање silno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 02:17
Daaaaa, i toa vo krvavo izdanje
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 02:17
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

mislam deka svati deka sepak racete na "advokatite" mozat da bidat pokrvavi od onie na lugeto u beli mantili намигнување
juhuuuuuuuuu..Diogen is back
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 02:16
ima kafe za mene?

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 02:11
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

mislam deka svati deka sepak racete na "advokatite" mozat da bidat pokrvavi od onie na lugeto u beli mantili намигнување

...by the way jas ja zastapuvam stranata na advokartite..mislam da nema zabuniголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 02:10
mislam deka svati deka sepak racete na "advokatite" mozat da bidat pokrvavi od onie na lugeto u beli mantili намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 01:52
Ma ti si od onie NAJPLEMENITITE DOKTORI, onie so pogolemo srce
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 01:50
еве ме и ја големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање како тоа доктори помалку:??? па и ја носам бела униформа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 01:49
Samo bidi vnimatelen so doktorot, da ne te imunizira
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 01:47
Originally posted by moira moira напиша:

Poveli i drugpat Kazi mi sega se e OK, taka
...okнамигнување...sega e se poinaku...se smenija pravilata na igra...rezultatot glasi  doktori-advokati 1:2 ..jbg..ne dzabe ne vikaat ajkuli...samo da ne namirisame krv (citaj..slabost)..e togas plenot naebal...samiot paga u sopstvenata stapica кул
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 01:39
Poveli i drugpat Kazi mi sega se e OK, taka

Изменето од moira - 28.Јануари.2008 во 01:39
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 690691692693694 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.