|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 682683684685686 729> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mori ela tuka jambolii imame za perenje ti na msn mi visish
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve sega na msn........ mi vikaat ne si normalna...... kako ne sum....
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne si luda biserna samo ti se otkachila nekoja zhichka oti ti udrila popularnosta vo glava
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja kafu ne piju
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cao pozdrav
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za well
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене стално ми викаат дека сум луда,....... ама не сум....... нелиииииии не сум ???????? |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме сардисаа на сите страни............... ај ем популар.......
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ima espreso...mmmmm?...
...by the way dok chekam da kazam nesho muabet...neknikaj naminav, se desi de...naminav kaj eden Kinez, restoran ima de i si idam od vreme na vreme koa mi se smee, posho Cao-Li e car, ushte koa ke mu ja viish facetinata okezena odma ti ide da se smeesh, pa kamo li koa ke progovori, ali nema veze, mnogu si go poshtuem vredno cheche-prai para neverojatno-Bog- da mu pomoze- koj znae i moze, ali stalno go jadam za toa parite, mu vikam abe "Buda", sto ne zemesh da poarchish nesho od parive na tebe za toj keif, neli gleash po cel den si tuka u restoran, bel den ne si videl, potroshi malce ziti sve zasho posle ke ti dojdat zetovcite i sve ke ti gi "ebat" parite...hahahahaa...se ljuti po malce koa ke mu kazam taka i se faka za toa satarcheto odma stiska vilica, a bashka i zena mu konkubinata go vadi od takt, a vleze nekoja cura pomlada malce da naracha il da sedne od odma kao gazda na vrata prechekue-shampion e stvarno-nedava da mu izleze mushterija nit pa da bide nezadovolen-sve gi pamti mushteriite i on lichno za prv put koa se, gi sluzi za da mu dojdat i drug put, ili on ili zena mu......ako e nekoja pomlada, zena mu odma mu vika, na telefon te baraa za nabavka imash..javuj se ne se vrtkaj okolu mushteriite...ahahahahahaa...abe sto da vi kazam...prvo nit mi se jade koa idam tamu, nit pa mislam da jadam toa sto stalno mi nosi kao da sum probal poveke od "kujnata na bumbarite i zmiite"...bljaak, ali verujte keif mi e da sedam i da pijam al sake al vino nekoe mnogu chudno...hahahaa... so nego i da posmatram situacija...i mu vikam druze Buda, ako nekad snimam film garant ti ke bidesh tema i tvojava restorana...hahahahaha...inache zadnje mi dae predlog da jaam "Zmisko Gnezdo" spec.toa e nesho obichno svareni shpageti u raven tanjir i odozgora potprzena slatkovodna mala zmija nekoja so sos od soja -taka nesho...ne beshe losho ich-mislam toa spagetite zmijata ne ja ni probav...hahaha...ali mu vikam Buda-ova "Snakes-nest"-na zena ti da ne e specijalitetot...ahahahaaaa...ke pogledne on levo desno-ako ja nema i se kikotime...mi vika yes sir...your-re so crazy...ahahahahahaa..i taka...interesni raboti... |
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasho ma biserna?
girl15 dojdi nema problem |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе не можам да ви напишам една реплика како што треба..........
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala IQ mnogu vkusno
utre pa ke dojdam na kafe i torta |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas moeto go zavrsis
a i berbat napraviv |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 682683684685686 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |