IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 682683684685686 729>
Автор
Порака Обратен редослед
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:39
mori ela tuka jambolii imame za perenje ti na msn mi visish

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:26
eve sega na msn........ mi vikaat ne si normalna...... kako ne sum.... збунетостголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:23
ne si luda biserna samo ti se otkachila nekoja zhichka oti ti udrila popularnosta vo glava

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:22
Ja kafu ne piju
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:21
cao pozdrav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:07
za well
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:07
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...ima espreso...mmmmm?...намигнување

...by the way dok chekam da kazam nesho muabet...neknikaj naminav, se desi de...naminav kaj eden Kinez, restoran ima de i si idam od vreme na vreme koa mi se smee, posho Cao-Li e car, ushte koa ke mu ja viish facetinata okezena odma ti ide da se smeesh, pa kamo li koa ke progovori, ali nema veze, mnogu si go poshtuem vredno cheche-prai para neverojatno-Bog- da mu pomoze- koj znae i moze, ali stalno go jadam za toa parite, mu vikam abe "Buda", sto ne zemesh da poarchish nesho od parive na tebe za toj keif, neli gleash po cel den si tuka u restoran, bel den ne si videl, potroshi malce ziti sve zasho posle ke ti dojdat zetovcite i sve ke ti gi "ebat" parite...hahahahaa...se ljuti po malce koa ke mu kazam taka i se faka za toa satarcheto odma stiska vilica, a bashka i zena mu konkubinata go vadi od takt, a vleze nekoja cura pomlada malce da naracha il da sedne od odma kao gazda na vrata prechekue-shampion e stvarno-nedava da mu izleze mushterija nit pa da bide nezadovolen-sve gi pamti mushteriite i on lichno za prv put koa se, gi sluzi za da mu dojdat i drug put, ili on ili zena mu...смеење...ako e nekoja pomlada, zena mu odma mu vika, na telefon te baraa za nabavka imash..javuj se ne se vrtkaj okolu mushteriite...ahahahahahaa...abe sto da vi kazam...prvo nit mi se jade koa idam tamu, nit pa mislam da jadam toa sto stalno mi nosi kao da sum probal poveke od "kujnata na bumbarite i zmiite"...bljaak, ali verujte keif mi e da sedam i da pijam al sake al vino nekoe mnogu chudno...hahahaa... so nego i da posmatram situacija...i mu vikam druze Buda, ako nekad snimam film garant ti ke bidesh tema i tvojava restorana...hahahahaha...inache zadnje mi dae predlog da jaam "Zmisko Gnezdo" spec.toa e nesho obichno svareni shpageti u raven tanjir i odozgora potprzena slatkovodna mala zmija nekoja so sos od soja -taka nesho...ne beshe losho ich-mislam toa spagetite zmijata ne ja ni probav...hahaha...ali mu vikam Buda-ova "Snakes-nest"-na zena ti da ne e specijalitetot...ahahahaaaa...ke pogledne on levo desno-ako ja nema i se kikotime...mi vika yes sirсмеење...your-re so crazy...ahahahahahaa..i taka...interesni raboti...

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење и мене стално ми викаат дека сум луда,....... ама не сум.......  нелиииииии не сум ???????? збунетосттрепкањеголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:04
Ме сардисаа на сите страни............... изненадување голема%20насмевка ај ем популар....... трепкањегазење%20од%20смеење
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:04
...ima espreso...mmmmm?...намигнување

...by the way dok chekam da kazam nesho muabet...neknikaj naminav, se desi de...naminav kaj eden Kinez, restoran ima de i si idam od vreme na vreme koa mi se smee, posho Cao-Li e car, ushte koa ke mu ja viish facetinata okezena odma ti ide da se smeesh, pa kamo li koa ke progovori, ali nema veze, mnogu si go poshtuem vredno cheche-prai para neverojatno-Bog- da mu pomoze- koj znae i moze, ali stalno go jadam za toa parite, mu vikam abe "Buda", sto ne zemesh da poarchish nesho od parive na tebe za toj keif, neli gleash po cel den si tuka u restoran, bel den ne si videl, potroshi malce ziti sve zasho posle ke ti dojdat zetovcite i sve ke ti gi "ebat" parite...hahahahaa...se ljuti po malce koa ke mu kazam taka i se faka za toa satarcheto odma stiska vilica, a bashka i zena mu konkubinata go vadi od takt, a vleze nekoja cura pomlada malce da naracha il da sedne od odma kao gazda na vrata prechekue-shampion e stvarno-nedava da mu izleze mushterija nit pa da bide nezadovolen-sve gi pamti mushteriite i on lichno za prv put koa se, gi sluzi za da mu dojdat i drug put, ili on ili zena mu...смеење...ako e nekoja pomlada, zena mu odma mu vika, na telefon te baraa za nabavka imash..javuj se ne se vrtkaj okolu mushteriite...ahahahahahaa...abe sto da vi kazam...prvo nit mi se jade koa idam tamu, nit pa mislam da jadam toa sto stalno mi nosi kao da sum probal poveke od "kujnata na bumbarite i zmiite"...bljaak, ali verujte keif mi e da sedam i da pijam al sake al vino nekoe mnogu chudno...hahahaa... so nego i da posmatram situacija...i mu vikam druze Buda, ako nekad snimam film garant ti ke bidesh tema i tvojava restorana...hahahahaha...inache zadnje mi dae predlog da jaam "Zmisko Gnezdo" spec.toa e nesho obichno svareni shpageti u raven tanjir i odozgora potprzena slatkovodna mala zmija nekoja so sos od soja -taka nesho...ne beshe losho ich-mislam toa spagetite zmijata ne ja ni probav...hahaha...ali mu vikam Buda-ova "Snakes-nest"-na zena ti da ne e specijalitetot...ahahahaaaa...ke pogledne on levo desno-ako ja nema i se kikotime...mi vika yes sirсмеење...your-re so crazy...ahahahahahaa..i taka...interesni raboti...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:03
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

абе не можам да ви напишам една реплика како што треба.......... збунетостизненадување
zs ne mozes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 22:01
zasho ma biserna?

girl15 dojdi nema problem

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 21:59
абе не можам да ви напишам една реплика како што треба.......... збунетостизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 21:54
fala IQ mnogu vkusno
utre pa ke dojdam na kafe i torta
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 21:54
jas moeto go zavrsis
a i berbat napraviv

Drops%20again
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 682683684685686 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,750 секунди.