![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 915> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da ama mnogu losi vicevi ima za plavusite
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
takva ke bese Jugoslavija da bese ziv nekrunisaniot kral Tito
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kakva kALESH....Angja.Djaki...ne si fantaziraj.....se pronajdov sebesi VO OVAA BOJAAAAAA
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Svedska e kralstvo i se razbira ima kapitalisticko ureduvanje...vo koe socijalnite prasanja se vo celina reseni.
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Val im nedostigas na Pitu i na DJ koga te nema
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ke te vikame kalesh angja ako ja farbas kosata crno
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Jas,crna nikoGAS KOLEGAAAAAAAAAA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ej 1200 ste ja fatile..
AJ CESTITO
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
aaaaaaaaaaaaaaa, kako bila rabotata....e dobro, fala vi....
![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЛИЛИ СИТЕ ИМААТ РЕПОРТ КАЈ ДРУГИТЕ А НЕ И КАЈ СЕБЕ ТИ САМА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ПРИЈАВИШ КАЈ МОДЕРАТОРОТ... ТУКУ САМО ДРУГИТЕ МОЖЕШ ДА ГИ ШПИУНИРАШ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЕЕЕЈ ЛУЃЕ ПЕРУН НИ ОТВОРИ ЧАТ СОБА
АЈДЕ ТАМУ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Lili mozes da pobaras od moderatorite da interveniraat ako ne ti se dopaga nekoj post.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL kaj si?
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
aj pak da prasam: zosto vie imate report, a jas nemam, i sto znaci toa????
se nadevam deka nekoj kje mi odgovori, odnapred Vi blagodaram....
![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |