|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 668669670671672 729> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман луѓе никој не е баксуз,....... окс поздрав се читамеееее
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odam veke od forum utre ke probam so slikata denes nesto ne uspeav pozdrav deno denes zavrsi losho baksuz li sum
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
по милионити пат....... НЕ ТУПИШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! јас сум таква личност што ако тупеше до сега ќе те отерав од кај што си дошол......... е сега,...... на твоето категорично не,..... едниот веќе попуштил,... значи ти пишал порака,..... а ти уште се правиш на тошо !! ок не знам се,...... ама кога те гледам како,... да не речам патиш поради една личност,....морам да ти кажам,.... да престанеш да се мачиш и ти,.... и да престанеш да ја мачиш другата личност,..... и ајде за љубов на сите од форумов,..... јави сеееееее............. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само за гирл.........
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno..ne vi ja kazav cela storija ...a i nema..samo ovojpat vo pogled na javuvanjeto..ke stojam na moeto NE...dobiv samo poruka..pred nekolku casa...."davav izjava za tel,u sred recenica go spomnav tvoeto ime...Novinarkata me pogledna...rekov deka ke povtorime..ne znaec deka mozev volku da sakam..Jas"
...iskreno ne mi e ni tolku tesko kao pred 3-4 dena...jbg..tolku..aj nema da ve tupam |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чнм дали сака кафенце ???
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ja ke ti kazam-zimaj toa mobilkata i javi mu se.......i ima dve licnosti koi edna rabota mozat da vidat razlicno
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тата мата сум за тешење....... се живо и диво околу мене ја тешам........ диоген ми е редовен за тешење низ темиве.......... за жал............
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
диоген,... ако сакаш некоја личност никогаш не дозволувај да ти се лизне од раците....... обиди се да ги исправиш работите,..... и секоја врска си има подеми и падови..... и плус попаметниот попушта....
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pravo da ti kazam..svativ deka dve licnosti koi se tolku isti ne mozat da bidat zaedno..osven sto uvek mozat da imaat neverojaten sex..ali navistina neverojaten..ali u site drugi aspekti sme tolku isti..jaki licnosti..uste pojaki ego-tripovi...zadnjive 3 dena niz gradov so sceni ni zavrsuvaa..za posle 1 cas kaj nego povtorno imavme od onoj fantasticen sex...zatoa si rekov..svativ..sega mi e polesno...ali denes e prv den kako go nemam slusnato cel den..i se fakam kako si mislam..Kade li e?..sto pravi?..ne sakam da mu se javam..NIKAKO ..nekoj sovet ?
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахаха,.... бисерна кога е тука сите позитивци станувате,...... ајде само малце...........
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej ja ne mozam da izdrzam..Biserna ke mi dozvolis malku patetika..samo malce?
|
|
Внеси реплика | страница <1 668669670671672 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |