IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 668669670671672 729>
Автор
Порака Обратен редослед
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 22:12
аман луѓе никој не е баксуз,....... изненадување окс поздрав се читамеееее големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 22:11
odam veke od forum utre ke probam so slikata denes nesto ne uspeav pozdrav deno denes zavrsi losho baksuz li sum
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 22:08
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

само за гирл......... трепкањетрепкање
fala
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 22:08
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

iskreno..ne vi ja kazav cela storija ...a i nema..samo ovojpat vo pogled na javuvanjeto..ke stojam na moeto NE...dobiv samo poruka..pred nekolku casa...."davav izjava za tel,u sred recenica go spomnav tvoeto ime...Novinarkata me pogledna...rekov deka ke povtorime..ne znaec deka mozev volku da sakam..Jas"
...iskreno ne mi e ni tolku tesko kao pred 3-4 dena...jbg..tolku..aj nema da ve tupam

по милионити пат....... НЕ ТУПИШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

јас сум таква личност што ако тупеше до сега ќе те отерав од кај што си дошол......... плазењеплазење

е сега,...... на твоето категорично не,..... едниот веќе попуштил,... значи ти пишал порака,..... а ти уште се правиш на тошо !! ок не знам се,...... ама кога те гледам како,... да не речам патиш поради една личност,....морам да ти кажам,.... да престанеш да се мачиш и ти,.... и да престанеш да ја мачиш другата личност,..... и ајде за љубов на сите од форумов,..... јави сеееееее............. среќа
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 22:03
само за гирл......... трепкањетрепкање

Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 22:02
iskreno..ne vi ja kazav cela storija ...a i nema..samo ovojpat vo pogled na javuvanjeto..ke stojam na moeto NE...dobiv samo poruka..pred nekolku casa...."davav izjava za tel,u sred recenica go spomnav tvoeto ime...Novinarkata me pogledna...rekov deka ke povtorime..ne znaec deka mozev volku da sakam..Jas"
...iskreno ne mi e ni tolku tesko kao pred 3-4 dena...jbg..tolku..aj nema da ve tupam
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 21:49
чнм дали сака кафенце ??? трепкањетрепкањетрепкање големо%20гушкањеголема%20насмевка
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 21:45
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

pravo da ti kazam..svativ deka dve licnosti koi se tolku isti ne mozat da bidat zaedno..osven sto uvek mozat da imaat neverojaten sex..ali navistina neverojaten..ali u site drugi aspekti sme tolku isti..jaki licnosti..uste pojaki ego-tripovi...zadnjive 3 dena niz gradov so sceni ni zavrsuvaa..za posle 1 cas kaj nego povtorno imavme od onoj fantasticen sex...zatoa si rekov..svativ..sega mi e polesno...ali denes e prv den kako go nemam slusnato cel den..i se fakam kako si mislam..Kade li e?..sto pravi?..ne sakam da mu se javam..NIKAKO ..nekoj sovet ?

eve ja ke ti kazam-zimaj toa mobilkata i javi mu se.......i ima dve licnosti koi edna rabota mozat da vidat razlicno
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 21:43
тата мата сум за тешење....... се живо и диво околу мене ја тешам........ голема%20насмевка диоген ми е редовен за тешење низ темиве.......... за жал............ тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 21:41
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

диоген,... ако сакаш некоја личност никогаш не дозволувај да ти се лизне од раците....... обиди се да ги исправиш работите,..... и секоја врска си има подеми и падови..... и плус попаметниот попушта.... намигнување големо%20гушкање
100% se soglasuvam so biserna
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 21:40
диоген,... ако сакаш некоја личност никогаш не дозволувај да ти се лизне од раците....... обиди се да ги исправиш работите,..... и секоја врска си има подеми и падови..... и плус попаметниот попушта.... намигнување големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 21:33
pravo da ti kazam..svativ deka dve licnosti koi se tolku isti ne mozat da bidat zaedno..osven sto uvek mozat da imaat neverojaten sex..ali navistina neverojaten..ali u site drugi aspekti sme tolku isti..jaki licnosti..uste pojaki ego-tripovi...zadnjive 3 dena niz gradov so sceni ni zavrsuvaa..za posle 1 cas kaj nego povtorno imavme od onoj fantasticen sex...zatoa si rekov..svativ..sega mi e polesno...ali denes e prv den kako go nemam slusnato cel den..i se fakam kako si mislam..Kade li e?..sto pravi?..ne sakam da mu se javam..NIKAKO ..nekoj sovet ?
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 21:22
ахаха,.... бисерна кога е тука сите позитивци станувате,...... голема%20насмевкаголема%20насмевка ајде само малце........... трепкањетрепкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 21:21
ej ja ne mozam da izdrzam..Biserna ke mi dozvolis malku patetika..samo malce?  трепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 668669670671672 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.