|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 100> |
Автор | |||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да таа ЧУМА,точно е тој војвода(арамии во минатото кои вистина го пљачкале турчинот,но и обичниот човек)гвујо,кој се зададе од југот од егејското поле и сега че чистел,само едно че му порачам ,тоа што ни го прави нас со неговата фамилија и не остава без леб ,фамилијарни луѓе кои имаат деца ,ИСТОТО и него да му се случи ни помалку ни повеќе,па да ја види маката во вистиска смисла.
Инаку неговиот отчет беше бисер над бисерите,само еден сегмент,градел скопје 2014 оти требало да не освести за минатото,ни било ускратено цели 60 години,па тој се нашол јунак да не просветли,а од друга страна нема петле(стискаец-храброст),па бара помош од нас неосвестените да го решиме заедно проблемот со името,еее, црни гвујо тука да те видиме да ја носиш одговорноста,а не само кога че лапаш со пајташите. |
|||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gruevski e premier na Makedonija i ne e niso poveke od prethodnite premieri.
|
|||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЦР(ве)НА се ЧУМА зададе
Там долу в` (жална) Македонија....
Кој (ли) ќе ја спаси од ЧУМАТА ??
..........................................
Избран е Јунак невиден (досега)...
Наш/ваш ...ГРУЈО ВОЈВОДА
Од ЧУМАТА да не к.уртули (спаси)
Изменето од novace - 05.Септември.2010 во 18:10 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
малку , да .... откако испокраде што имаше да се украде . нема ваљда да краде сам од себе
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ama malku ostana.....za nego... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
таман ќе беше ич да не дојдеше...вака сотре и тоа што остана несотрено....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е ова ќе биде некој мутиран комунизам ... НАЦИ - КОМУНИЗАМ
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taman ke bese covekot da ne dojdese na vlas vo drzava izedena i sotrena od BC....... |
|||
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да..одбран е да го сотре комуниузмот...ама и на голема врата да го внесе нацизмот...
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова ме подсеќа на она ВАЛТЕР БРАНИ САРАЈЕВО |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......... попрво ќе е друга работа ....... со негово доаѓање на власт , СЕ ПОЈАВИ КОМУНИЗМОТ во РМ во најлошиот облик........... тоталитаризам и владеење на НЕПРАВОТО
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тој е „одбраниот„ .....за да ја спаси Македонија и Македонците....
Од КОМУНИСТИЧКАТА ЧУМА..која беснее(ше) во Земјата на Македонците..
Изменето од novace - 05.Септември.2010 во 16:16 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ova recnikot kako na branko mi e ccc zalno so vaka znaat da se izrazuvat i drugi osven b.c |
|||
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
човек кој со секоја нова лага тоне подлабоко и подлабоко ...........
|
|||
Внеси реплика | страница <1 6566676869 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |