![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 655656657658659 717> |
Автор | |||
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
primerot sto go davas e i vo vistinskiot zivot
na primer:
vo stan od 56 m kvadratni se stisnale
majka tatko so dva sina so svoite
semejstva -tuka sekogas ima guzva.
i skoro sekogas konflikti.i toa megju zenite
(hronicno)
tuka nema nikogas da ima rezonanca.
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ne se izdavaj ... ja znaes onaa ... nedaj se injes ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
ETOILE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
JULE
|
|||
![]() |
|||
||
bi trebalo da pobaras za da bide
kompletna rezonanca.
![]() ![]() ![]() Sega me matira ... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
||
sto da pravam ... najpravilno bi bilo ... marco_antony&cleopatra_VII ![]() bi trebalo da pobaras za da bide
kompletna rezonanca.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() za nekoj sto saka mnogu ruzi ... odma sam ke se izdade ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
QUOTE=Josefina_m]
bi bla cudna kombinacija.
marco_antony+tina turner.
tuka nema rezonanca.
elena georgieva+marco_antony
bi mozela da ja ima rezonancata.
![]() ![]() ![]() sto da pravam ... najpravilno bi bilo ... marco_antony&cleopatra_VII ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
bi bla cudna kombinacija.
marco_antony+tina turner.
tuka nema rezonanca.
elena georgieva+marco_antony
bi mozela da ja ima rezonancata.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
jule ... arno mi namnisa ... sega prvo site neka si gi kazat simpatiite ... da vidime da ne imame tuka poklopuvanje ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
I jas ke si kazam edna tajna ... simpatija mi e Tina Turner ... mi bese Elena Georgieva ... ama pred mnogu godini ne mi dojde ... na koncert ... i ottogas ja smeniv ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 655656657658659 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |