|
Специјален поздрав до... |
Внеси реплика | страница <1 643644645646> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spec. poz. samo za naj forumdzjikata bijonse1,
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Leleeej sve sve samo B C ne..
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
брат ми
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е да де, специјален поздрав до Б.Ц.
Изменето од bounty_hunter - 11.Октомври.2009 во 22:48 |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ке се одлучиш на следниов начин...... еден пост еден специјален поздрав...... постирај неколку пати........ и етееееееееее повеќето пријатели.. |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa mnogu luge mi se dragi kako prijateli i za toa nemozam da se odlucam koj da pozdravam,megutoa specijalniot pozdrav do specijalnata licnost dopira na sekoj nacin..
|
||
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И jас ко Му...не можам за една само...но за три особи...да
дефинитивно...четири...и сите се мажи. ...И за секоj еден имам специален навистина посебен поздрав...секоj еден од нив ми е дал нешто вредно...но си jа сакам приватността. тие ако сакат ке се пронаjдат и сами. |
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sp do kumot svakata i prijatelite..ajde svakee xaxaxa
|
||
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama jas nekako slabo mozam da se odlucam za edna osoba:)a ima i takva ne deka ne..
|
||
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zapoznav edna prekrasna lichnost ovde,so koja stanavme dobri prijatelki...
Galenaa drugarice....mi falish |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тарикатка!!! |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
срцуле тоа веке не е специјален поздрав...... губи во јачина и значење ......... специјален е само и само кон една особа ...... мора да ја одбереш..... еве јас специјален поздрав .... до перун .... |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Омар...го нема подолго време
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве jас поздравувам My Way..оти ми е симпатиjа...
поздравувам Мики...оти ми е наj наj наj ...приjател и другар... поздравувам Еми...со свадбата... |
||
Внеси реплика | страница <1 643644645646> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |