![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 643644645646647 680> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да станам малце пошо ми се здрви газот
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ДАЛИ ЌЕ СЕ СЛУШНЕМЕ ДЕНЕС ....
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Кога да одам да си го купам капутчето?
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
osven sto se zamaras ovde sto drugo rabotis?
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ke zaspijam li ovaa nok?
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
se prasuvam....
kolku li se retki onie koi imaat doblest da se izraduvaat na tugjata srekja?! ![]() Vecerva bev na otvaranje na lokal na eden drugar imase mnogu povekje zavidlivi otkolku radosni lica ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ПОВЕЛИ blueprayer
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Се прашувам што ли да доручкувам денес
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
....Се прашувам....каде ли ќе ни беше ....крајот......
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
SE PRASHUVAM KADE LI E .....
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
како може толку да е себична?
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na nekojsi mu bil mnogu golem,50 cm i nekoj go posovetuval da odi kaj nekoja magicna zaba i da ja bara za zena i na sekoe " ne " mu se kratel 10 cm. - Zabo sakas da zemam za zena ? - Ne ! I mu se skratil 10 cm. - Zabo, sakas da te zemam za zena ? - Ne ! I si vika " Uste ednas i 20 cm dosta ke bidat ". - Zabo, sakas da zemam za zena ? - Ne, ne, ne i ne dosagaj poveke ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..se prashuvam...zoshto mi se spie...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 643644645646647 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |