|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 74> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i tebe marco isto - LET IT BE
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
take e .... !!! srekni praznici prijatele .... i prijaten prodolzen vikend ... mislam najubav post sto sum go procital ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se raduvam deka poleka ja svakjate sustinata na iskrenosta
da nema nedorazbiranje - e ubava osobina- no ne po sekoja cena pameten covek znae koga da ja upotrebi a koga ne toj ne e lazgo nego e pameten, takticen , human i drustven seto ava mozete da go preinacite na - promucuren. karierist. podlizurko no ne e taka- gledajte gi rabotite i od podobrata strana M.P.F.C. Изменето од anakin - 11.Октомври.2007 во 13:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja na primer ovde se praam pointeresen zosto sum na playback, a u zivo sum teska placipickovska dosada...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo red e butel2 ... se slozuvam so tebe ... sepak ima ludje koi so svojata iskrenost ... iskreno mnogu ludje povreduvaat ... vo smisla : - ama denes si bled ... - sto ti se vaka ocite poteceni.... - ama ti popadjala kosataaaa... sto iskrenost e toa ... jas cesto pati imam razmisluvano na edna tema ... ama naslovot nikako da go pogodam ... a otprilika bi bil... normalno e jas da tupam - a ti ne e normalno da se bunis!!! otprilika nekoi ludje bukvalno celo vreme se iskreni ... i "zrtvi" zad niv kolku sakame ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako koj |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so iskrenosta ne moze nikogo da manipuliras. toj sto go poznavas e iskren pod navodnici, a za zal denes poveketo lugje se takvi.
Sekako deka bluzata i se dopagja na mojata drugarka, zatoa i ja kupila, no toa e nejzin vkus koj e razlicen od mojot, a jas nema da i pravam lice. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemame pravo da drndame za nekakava neiskrenost zosto nie sme skolski primer za neiskrenost...se krieme pod nekoi izliteni nikovi i se pravime popametni od sto sme ...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo butel2 se slozuvam deka ne treba da se kaze "lele, mnogu ti e ubava bluzata" ... a i nemora da se komentira bas za bluzata ... moze nas ne ni se dopadja ... a na drugata strana da mu se dopadja bas toa ... moze saka da skreni vnimanie so taa bluza ... sepak sum pobornik na diplomatija vo muabetenjeto ... zatoa sto iskrenite ludje cesto pati gi koristat nekoi koi se okolu niv ... bas poznavam takov iskren covek .... koj iskreno go pocituvase eden koj bese vo politikata i vo parlamentot ... od iskreno .... po iskreno da nemoze da bide ... i na novi godini odea zaedno ... za nego bese kako Bog ... i toa sekade iskreno go kazuvase ... duri i zenamu mu ja zaposli ... se svrte politikata ... sega toj iskreno kazuva kolku go razocaral politicarot za ova - ona ... sto ne kazuvase ... i sto bilo i sto nebilo ... ama iskreno !!! vo medjuvreme najde nov ... koj politikata go izdigna ... i ovoj moj poznanik ... iskreno ... so siot zar ... go falese noviot ... inaku momentalno prikaznata e vo tek .... po izvesno vreme ke napisam do kade stignavme so iskrenosta ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored Erih From i karakterite se uniformiraat so tekot na t.n. progres, sto znaci doga do eden edistven karakter megu lugeto, kade otpagaat razlicnostite t.e. " trgovecki karakter ". Nemu se svojstveni ligavosta, licemerieto, licniot interes kako i otpaganjeto na iskrenosta. Sto znaci deka "neiskrneosta " se vkorenuva megu karakterite i postanuva alatka na nacinot na egzistencijata koja ni e nametnata.
Znaci neiskrenosta moze da se smeta za nesto normalno... |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nemam nikakvo pravo nekomu da kazuvam sto da pravi vo zivotot, no sekako imam pravo da imam svoe mislenje po odredena rabota i ili ke kazam iskreno sto mislam, ili nema nisto da kazam. Da izlazam sigurno nema.
Ako drugarka mi kupi bluza koja jas nikogas ne bi ja oblekla, znaci ne e po moj vkus, nema da bidam licemerna i da i recam, " lele, mnogu ti e ubava bluzata" |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ste se zaprasale voopsto- dali ponekogash imate pravo i koj vi go dal toa pravo da ste iskreni - t. e.- dali toj drugiot ve zamolil da bidete "ISKTRENI" vo dadeniot slucaj ili SO NA UM TO NA DRUM
vazno deka si kazavte so mislite dali navistina mislite da e toa VAZNO?????? a dali nekoj ja zasluzuva vistinata li ne ??? - DA nesaluzuvat site da bidat povredeni od tebe CONNECTED- samo nekoi Изменето од anakin - 11.Октомври.2007 во 11:29 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6263646566 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |