|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 107> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene ne mi se dopagja mojot potpis, nesto nemam vreme da go smenam ali naskoro ke bide i toa.
sepak fala strumfce milicka |
|
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se dopaga mojot avatar, a potpisot ne, ama me mrzi da go menjam....neka brci
Изменето од brmm - 30.Август.2006 во 21:03 |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se dopaga na strumfche
|
|
|
|
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала многу |
|
I`m back in the game
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bagio na potpisot bi ti dodala samo: "but u cannot lie urself".- petka ti e...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu mi se sviga avatarot na hektor, top si e.... A i na girl
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам сонце дека е првиот, долго време го немаше ме изнасмеа кога го видов пак
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova mi e najprviot avatar nate , epten e sizicki , malce da se posmeeme
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иначе да ви кажам..
Најаватар од кој сум се смеела до солзи и ме расположувал е на буги, човечето кое се вртеше околу дрвото.. го посматрав и му се смеев и признавам тука мушки дека ми се вртеше по малку во глава од круговите кои ги правеше..( се прашував дал ке се умори и седне ) хахахха Е сега аватарчето на Хеки срце мое толку ме смее да ми е страв да му реплицирам само ми игра со тоа прстето |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala maja, strumfeta i natalija
iskreno da vi priznaam go staviv avatarot zaradi zelenite oci na devojkata |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаш опција да средиш во твојот Контрол панел или пак да причекаш уште еден ден, работат на опцијата на кирилица на Форумот.
|
|
|
|
breza
Нов член Регистриран: 15.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej Natalija kako da pisuvam kirilica .Se izvinuvam ako mestoto na prasanjeto ne mu e tuka
|
|
Бреза-Брезово
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грличка браво мила супер аватар..
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
girl^^^ ima nov avatar...prekrasni e osobeno ZELENITE OCI na devojkata
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Внеси реплика | страница <1 6263646566 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |