|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 631632633634635> |
Автор | |
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I MENE MI POMINA AMA MOZEBI NA NEKOJ NE MU POMINAL.
|
|
sm
|
|
CANA
Сениор Регистриран: 25.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 226 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot pomina a tvojot lavice
|
|
PTICA
|
|
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOJ SLAVI SKORO RODENDEN NEKA SE JAVI?
|
|
sm
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas mi e drago sto ste si pominale ubavo
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuuu....nishto ne ste kazale sramota...da pocnam... ZURKATA BESE SUPERRRR MAL ZBOR<<<FANTAZIJA>>>TO SE IGRASHE DO 04.00...zoki i bea bea dj....ludnica zurka.....
za site vas nazdraviv, i so rakija, i so pivo i so se...I VALCER IGRAV SO LOU...i se igrashe tango i dyrty densing i se....i sledniot pat za da ne vi bide krivo...otkazete se.... ZA LOU PREKRASEN DOMAKIN.. , a devojki moi...imashe prekrasni decki vo poverenje..i shteta nash*te prekrasni forumdzii ZOKI, LOU i BATT'S gi propushtivte vo najubavo svetlo.... |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uffff....zokis.....pak pocnavme so ivan popladne da........i so da ti kazam......
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Или на меил
сеа ке ти го пратам на ЛП |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da simnav....so be kako na lp???????
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај лоу пушти ми слика на ЛП
ги сними нели |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke te fatam/zemam na zbor....mislam znaes sto sakam da kazam......
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ne se nego....aj u druga prilika
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ама се надевам до тогаш ке се пресрамат
другиве оти стварно не ја бидува работава премногу се оптеретуват лугето(некој) со непотребни работи, |
|
Внеси реплика | страница <1 631632633634635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |