![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 625> |
Автор | |
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Зијан сигурно нема да бидеш, а и убави спомени ќе имаш
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
важи диоген... ти само желба изрази
![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
mene mi e sega sram
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Чекаме ние на датум и време, а за другото ке се организираме и се ќе видиме
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
аша ако не си ја видел.... ама велес мораш да го видиш... не те пуштаме иначе...
![]() |
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
Ум во глава друже,ако треба и како Диоген со фенер навечер да шеташ,немој од својата Македонска судбина да бегаш.
|
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
yes brat priznavam..ne ja znam..ako ti kazam deka u Ohrid imam otideno samo ednas na 3 godini?...Dodusa i vtorpat exk*rzija u 4 godina sredno..otsednavme vo Desaret..dojde brotce da ne nosi da go vidime Sv.Naum..imav sansa da go vidam togas..ali jas si ostanav u hotel da igram zatvoren poker so nekolku drugarcinja.Uste ne sum go videl Sv.Naum...znam za sramota sum
|
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
алал да ти е бе друже,Македонијата наша "мала" да не ја знаеш.Ти Девојко Бисерна на тебе оставаме журка да ни спремиш,па ние ќе ти вратиме кога ќе дојдеш овде во Скопје.
|
|
|
|
![]() |
|
kade se sendvicarite?..kade e veles?..jas nikogas tamu ne sum bil..a bi sakal
|
|
![]() |
|
тетка ми ќе ни најде место... како па вие не сте го виделе градот нагоре е...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Место и време кажи,ние бус за Велес фаќаме и забава ќе правиме.Само немој под автобуската да не носиш,кај тоа сендвичарите [=))]
|
|
|
|
![]() |
|
тебе и на другите ви е лесно во ск... ама кај мене е забавата... така да ќе дојдете во велес... и ќе се договориме каде ќе одиме
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vo toj slucaj da ideme u "new age" ?..ke si sedneme u onie golemite sobi pozadi..so duseci sto se i milion pernicinja rasfrleni..taman tamu ke ne zbere site
|
|
![]() |
|
мене,... искрено ми е сеедно.... јас сакам да бидам во добро друштво....
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |