![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 624625626627628 717> |
Автор | ||
Palpatine ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
KOJA SI TI?
Nemessis? I tuka si si se skrila, princezo Lejla? Palpatine mu e prv braced na tatko mu od LUK SKAJVOKER, a pak DART mu e vazal na Palpatine So... Divide at Davide (Dorganc) |
||
![]() |
||
f_frosina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
|
![]() Welcome here ![]() We are very peacefull people ![]() |
||
f_frosina
|
||
![]() |
||
f_frosina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
|
Lele so e ova guzva ovde
![]() |
||
f_frosina
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
NARPAVI RESET ANAKIN ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Palpatine ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
Alo Zivko, nemoj taka so mene Ace eden, plus toa ne znaesh koj e Palpatine, yoda eden
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
abe jas stalno velam ... koj ke vlezi na idividi ... nemoze da izleze .... samo toa ni go kazuvaat posle ... otkako ke vlezeme ... nitu konj - akcija . nitu konekcija ... nema spas narode ... anakin ... bas te briga ... sto baras na google .. ami tuka sme de .... ete ja i mamma isto zaglavena ... isto i zbunet ... jas bev edno vreme "izlezen"... ama bev vo karantin .... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ene i tretiot post go potrosi bez veze
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
MENE MI SE OBRAKASH?
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
prvite dva posta vo zivotot tvoj ti sluzat za da me zaebavas?????
Изменето од anakin - 08.Декември.2007 во 17:48 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
TREBA BROWSEROT DA GO ISPRSKASH SO K R S T E N A VODA HIHITREBA BROWSEROT DA GO ISPRSKASH SO K R S T E N A VODA HIHITREBA BROWSEROT DA GO ISPRSKASH SO K R S T E N A VODA HIHI
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Treba browserot da go isprskash so krstena voda
hehe |
||
![]() |
||
|
marko ne se zaebavaj nego pomagaj
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ne e sega ova ... anakin znachi zaglavi na idividitititoto ... sega moze samo nesto snazno da go izvadi od ovoj EROR ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 624625626627628 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |