|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 137> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер си е се..,.ама појке ми се свиѓаше сдтилот кој го возеше коа ја почна темата
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
splendid
wonderful
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo ovde mozam da se nadevam deka ke procitam nesto volku prekrasno
Dodatok vo galerijata... |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...сум ти кажала дека си прекрасен...?
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...те фрлам до облаците, а ти само се смееш, знаеш, тука ќе бидам да те пречекам, колку убава насмевка, колку мило лице, колку желби исполнети иако е само една. Не паѓаш повеќе, научи да леташ, вртиш околу мене, се обидувам да ти се сокријам, зад мене шушкањето на крилата кажуваат дека сум откриен, те напаѓам со прегратка, а ти ме носиш на највисокиот врв каде ме оставаш. Врескам преплашено, долу длабоко, над облаците сум, а меѓу нив ечи твојата палава насмевка, гледам наоколу дур ветерот фучи, зад мене се појавуваш, навистина не си фер, ме обливаш со бакнежи, ма фер си. Некоја плажа, некое зајдисонце, некој ситен песок, а ние гледаме еден во друг, кој прв ќе трепне чекаме, насмевката ме издава, како мало дете сум беспомошен пред тебе, не требаше да ти ја дадам таа предност, мислев смешно ќе биде, ми го растопуваш намуртеното лице и напрчените усни, ма важно е само да сум твој. Преплетени дланки, ветренце тивко со праменче твое си игра, го местам, ме туркаш полека, зад мене нешто личи на гнездо, се во него спремно е за љубов, последни зраци се одбиваат од твоите заби нанижани како бисери откриени со широка насмевка со се повеќе откриено очекување...
Изменето од zbunet - 17.Ноември.2008 во 23:16 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ubavina za oci...ubavina za dusha...koj go biva ... za se go biva...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6061626364 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |